Heinner XCH-450S, hota tradițională

Hota Heinner XCH-450S e una tradițională cu o putere de absorbție de 400 metrii cubi la oră. Această putere incredibil de mare e datorată în principal faptului că are două motoare. Alte lucruri cu care se poate lăuda sunt cele două lămpi de iluminare de 40 W fiecare și consumul nu prea mare de curent de 100W per motor. Nici prețul nu trebuie neglijat în fața unei astfel de achiziții deoarece aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hota
Hota

Hota Heinner vine cu două motoare și două lămpi de iluminare care te vor ajuta să vezi mai bine ce gătești atunci când e seară. Puterea de absorbție poate fi reglată prin intermediul a 3 trepte de viteză, lucru foarte util în cazul în care gătiți ceva care face mult abur.
Cu filtrele nu o să aveți prea multe griji deoarece vorbim despre două filtre metalice. Iar, referitor la zgomot trebuie spus că aparatul are un nivel de zgomot de 57 decibeli (la treapta a treia o să vezi că o să facă un zgomot mai mare, dar e normal).
Materialul din care e realizat aparatul e inox în partea din față, restul fiind din ceva tablă. Oricum e bine că zonele sensibile sunt inox așa încât să nu ruginească.

Atuurile acestui model ar fi prețul de achiziție mic, garanția îndelungată, ușurința în utilizare și controlul relativ simplu (unul mecanic cu butoane push).
Dacă e să analizez bine aparatul atunci vedem că nu are minusuri… mai ales dacă ne uităm la preț. Unii vor zice că e greu de prin pe perete, dar asta e doar o impresie.

Despre brand dacă nu știați mare lucru, trebuie menționat că e vorba despre unul românesc care face în principal electrocasnice. Iar, pentru a vă demonstra că e vorba despre unul foarte bun oferă o garanție de 3 ani, standard.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner XCH-450S, hota tradițională”

  1. Pretul e unul foarte bun si pot sa zic ca chiar trage. Am avut un model Whirlpool inainte iar diferenta e de la cer la pamant in favoarea acestui Heinner. Chiar ma bucur ca am ales acest aparat.

Comentariile sunt închise.