Heinner Universe UV-2560-RD

Dacă vrei un aspirator ieftin de tip clasic, adică cu sac, atunci aspiratorul cu sac Heinner Universe UV-2560-RD ar fi o variantă care ar trebui să o iei în considerare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Alte caracteristici care îl recomandă ar fi faptul că are o capacitate de 4,8 litri, tub de tip telescopic, putere de 2400 W și filtru HEPA. Chiar dacă are un preț mic, trebuie știut că este eficient în aspirare și nici nu scoate aer urât mirositor deoarece are filtrul Hepa care garantează faptul că aerul e filtrat în proporție de peste 90 și ceva de procente. Fiabilitatea e bună și zic acest lucru deoarece are o garanție de 2 ani care o poți mări contra sumei de 39 lei și astfel vei avea un produs îndelung asigurat, dacă pot spune așa.

Poze

Heinner Universe 2560 este un electrocasnic roșu și acest lucru o să-l remarcați din poza de alături. Designul e unul modern, iar butoanele sunt amplasate așa încât să ajungem ușor la ele. Rotițele sunt mari și astfel nu există riscul să rămână înțepenit în vreun covoraș, iar din această poză nu se vede, dar aspiratorul are derulator automat de cablu.

Așa arată aspiratorul

Specificaţii tehnice

UV-2560-RD aspiră uscat și vine cu o perie cu bază de metal. Fiind cu sac o să fiți nevoiți să-i schimbați sacul la o anumită perioadă. Puterea aparatului e de 2400W şi asta nu înseamnă neaparat că e vorba despre puterea de aspirare. Deoarece are un cablu de 5 metri nu o sa aveţi dificultăţi în a aspira o suprafaţă de până a 8 metri.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; preţul e mic deoarece e cu sac şi o să trebuiască să cumpăraţi saci o dată la câţiva ani; vine cu numeroase accesorii cum ar fi peria standard, accesoriu pentru spaţii mici, tub telescopic şi altele; are derulator automat pentru cablu şi asta e un lucru bun deoarece nu o să vă împiedicaţi în cablu atunci când aspiraţi.
Contra: zgomotul produs e mare, adică de 76 decibeli.

Concluzie

Heinner 2560 e un model clasic care nu costă mult şi arată bine. Singurul lucru care o să vă preocupe de câteva pe an va fi schimbarea sacului de tip textil, iar dacă o să fiţi nevoiţi să cumpăraţi vreodată saci atunci o să-i găsiţi la preţuri bune.

Lasă un comentariu