Heinner Soft Cream HEM-250, epsressor manual

Unul dintre cele mai ieftine aparate espresso de pe piață e acest Heinner Soft Cream HEM-250, iar lucrurile cu care se face remarcat sunt utilizarea simplă, cei 15 bar presiune și garanția standard de 3 ani (poate fi mărită la maxim 5). Mă gândesc că nu cunoști mare lucru referitor la acest brand și de aceea trebuie spus că e vorba despre unul românesc, produsele fiind făcute în altă țară dar sunt testate calitativ la noi.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează ceva și mai ieftin atunci ar trebui să alegi un model de aici. Oricum, nu o să găsești ceva mai ieftin decât modelul acesta de la Heinner.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul foarte bun deoarece pe partea de specificații are presiune de 15 bar, iar rezervorul de apă e unul care suportă o capacitate de un litru. Din păcate are suport pentru doar o ceașcă, însă asta nu e o problemă deoarece puteți face rapid câte cafele doriți. Ca băuturi poate face espresso, dar și cappuccino… adică băuturile preferate de toată lumea. Dacă te întrebi cu ce fel de cafea se alimentează atunci trebuie menționat că trebuie băgată cafea măcinată în el.

La acest aparat o să apreciezi că e garantat 3 ani, prețul deloc mare și că are un mod de utilizare relativ ușor.
Era mai bine dacă era automat, însă astfel de aparate costă ceva mai mult.

Concluzia mea legată de acest model e că o să te țină mult și bine dacă o să ai grijă de el. Diferența de preț dintre el și o cafetieră nu e foarte mare și din această cauză cred că e un model care va fi foarte apreciat în perioada următoare.
Alimentarea se face cu cafea măcinată, dar eu aș recomanda să vă cumpărați o râșniță ori să cumpărați cafea proaspăt măcinată deoarece o să vedeți că băutura o să fie mult mai bună.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Heinner Soft Cream HEM-250, epsressor manual”

  1. Va rog sa expuneti pe You Tube modul de functionare al expressorului Heinner 250.
    Multumesc anticipat.

Comentariile sunt închise.