Heinner Mirror HAC-MRB12WHWIFI, AC 12000 BTU cu wi-fi şi clasa A++

Heinner Mirror HAC-MRB12WHWIFI e un aparat de aer condiţionat cu aspect negru oglindă, iar carcasa e albă. E un produs modern cu wireless, funcţie Follow Me şi operare silenţioasă.
Producătorul precizează că e recomandat ca aparatul să fie utilizat acasă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are o capacitate de 12000 BTU aşa încât să poată face o climă plăcută pentru încăperi de 16-23 mp. Dacă vă interesează ceva similar pe alb atunci vă recomand această variantă.


Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner Mirror HAC-MRB12WHWIFI e unul modern cu multe funcţii utile precum: Follow Me, Turbo, auto-restart şi altele.
Follow Me e o funcţie prin care aparatul urmăreşte temperatura din jurul telecomenzii şi în funcţie de aceasta adaptează diverşi parametrii.
Consumul energetic e de 1,237 kW la răcire şi 0,964 kW la încălzire. Acest lucru se datorează faptului că are Inverter. O astfel de componentă poate reduce consumul de curent cu până la 50 procente.
Nivelul e zgomot al unităţii interne e unul de 53 decibeli, iar cea exterioară e de 65. Zgomotul depinde de treapta aleasă, unitatea interioară având 12 trepte, iar cea exterioară are 5 trepte.
Din păcate nu are kit de instalare inclus, însă serviciul de montaj vine cu aşa ceva.
Funcţia de auto-restart se va dovedi foarte utilă în cazul în care staţi undeva unde se întrerupe curentul. Această caracteristică va reporni aparatul cu ultimele setări în cazul în care curentul îşi revine.
Acest AC e 4 în 1 deoarece vine cu mai multe funcţii de climatizare precum încălzire, răcire, dezumidificare şi ventilaţie. Poate înlocui un dezumidificator întrucât în acest sens are posibilitatea de a dezumidifica 1,2 l/h.

Brandul Heinner e unul românesc şi vinde sub brand propriu mai multe tipuri de electrocasnice. Acestea au o fiabilitate foarte bună, iar modelul de faţă are o garanţie standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult dacă doriţi acest lucru.

Te-ar mai putea interesa