Heinner Mirror HAC-MR12DBL, aer condiționat cu Inverter

Trebuie să recunosc că acest Heinner Mirror HAC-MR12DBL e cea mai atractivă variantă de la acest brand pentru că oferă o combinație de culori plăcută, iar displayul digital ascuns nu e foarte mare. E recomandat pentru spații rezidențiale că de aceea are Follow Me, filtru cu densitate mare, timer și auto-curățare. Dacă țineți foarte mult la felul cum arată, acest brand oferă serii destul de elegante, dar și bine echipate.

Din poza de jos se vede că această serie are un panou frontal lucios și colorat (albastru închis), care arată mult mai bine decât cel alb clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La fiecare aparat de aer condiționat e recomandată o anumită suprafață care nu trebuie depășită. Atunci când alegeți un aparat ieftin pentru locuința voastră, trebuie să vă uitați foarte bine la filtru (să fie cel puțin unul HD – high density). Filtrele pot fi de multe tipuri sau chiar mai multe pentru a reduce praful și chiar mirosurile din aer. Bineînțeles, acestea sunt ceva mai avansate pe variantele premium, adică scumpe.

Sunt prezente atât funcții standard care le regăsiți și la seriile precedente, dar și funcții speciale care face diferența pentru că sunt prezente și dotări pe măsură. NU ocupă mult spațiu deoarece vine montat pe perete în partea superioară și unitatea exterioară e prezentă și ea.

Păreri pro și contra

Acesta se descurcă foarte bine atât în sezonul cald, cât și în cel rece datorită celor două funcții de climatizare. Capacitatea sa diferă de la o funcție la alta și e bine să țineți cont de indicațiile oferite de producător. Consumul de energie se menține sunt un nivel acceptabil datorită compresorului Inverter. Acesta trebuie instalat prin intermediul unei firme autorizate, dacă nu vreți să întâmpinați probleme sau poate că nu știți pe nimeni care face astfel de instalări. Acest serviciu de instalare poate fi achiziționat împreună cu aparatul și nu costă mult dacă nu vă grăbiți.

Probabil, singurul minus al acestui Heinner HAC-MR12DBL e lipsa conectivității WiFi dar e la fel de ușor de folosit chiar și cu telecomanda sa.

Te-ar mai putea interesa