Heinner Mirror HAC-MR09DBL, aparat de aer condiționat cu funcție Silent

Aparatele de aer condiționat din noua generație arată ceva mai bine și au funcții de climatizare ceva mai inteligente. Una dintre ele e Follow Me și o veți găsi pe modelul Heinner Mirror HAC-MR09DBL. Aceasta răcește aerul din cameră până se atinge temperatura din apropierea telecomenzii, datorită senzorului din telecomandă. Bineînțeles, nu e o funcție nouă și am mai văzut-o și pe alte aparate, dar poate avea o denumire diferită. La un moment dat, aceasta va fi una standard pe toate aparatele dar nu în 2018.

Din poza de jos se poate observa că arată ca și restul doar că din specificații rezultă faptul că e cel mai accesibil din serie, deoarece are acea capacitate de 9000 BTU. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele cu capacitate de climatizare mică sunt bune pentru uz rezidențial deoarece nu discutăm de încăperi foarte mari. În sezonul rece, acesta aparat e un plus la sistemul de încălzire deoarece poate încălzi rapid aerul până ce se încălzesc caloriferele.

Filtrul său e unul dens astfel încât praful e reținut fără probleme, iar acesta trebuie curățat din când în când. Chiar și acesta prezintă 4 trepte de climatizare și consumul variază în funcție de selecție.

Pe lângă cunoscutele funcții, acesta are și numeroase funcții speciale: timer, Silent, mod Mute, auto-curățare (pornește un ventilator care elimină umiditatea interioară și praful), Follow Me, autodiagnosticare.

Păreri pro și contra

Toate acele funcții de climatizare pot fi alese cu ușurință cu ajutorul telecomenzii din pachet și lipsa conectivității WIFi nu e un minus în opinia mea. Consumul de energie nu mai are o importanță atât de mare cât timp compresorul Inverter a devenit unul standard, iar modelele vechi nu-l aveau. Arată diferit față de multe alte modele disponibile, deoarece panoul frontal e unul albastru lucios.

Heinner HAC-MR09DBL poate fi folosit pentru o suprafață modestă cum e un dormitor sau o sufragerie, iar pentru suprafețe ceva mai mare e nevoie de o capacitate de 24000 BTU. Bineînțeles, anumite modele de 9000 BTU fac față chiar și la suprafețe mai mari de 18 mp, dar prețul e pe măsură.

Te-ar mai putea interesa