Heinner MG12TASH-RED

Heinner MG12TASH-RED e o mașină de tocat foarte bună deoarece este electrică. Datorită puterii de 1200W o să puteți toca și cea mai tare carne, iar pentru că are cuțite din inox nu aveți de ce să vă temeți. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și eu zic că-și merită banii dat fiind faptul că e un electrocasnic care ne ușurează mult munca.
O astfel de mașină e foarte utilă în orice gospodărie deoarece te ajută la prepararea mâncărurilor cum ar fi chiftele, diferite salate, dar și la prepararea cârnaților. Cu acest aparat nu mai trebuie să vă chinuiți inutil deoarece face munca grea în locul dvs.

Poze

Se poate vedea că acest MG12TASH e unul de culoare roșie, dar există și pe alte culori. Nu știu dacă se poate vedea din imaginea de alături, însă aparatul e unul foarte rezistent cu bază de inox ceea ce îl face foarte rezistent. În imagine e doar aparatul, însă la pachet primiți și o mulțime de accesorii pe care am să încerc să le prezint mai jos.

Aparatul asamblat
Aparatul asamblat

Specificaţii tehnice

Heinner MG12TASH-RED e o mașină de măcinat carne electrică care vine cu o putere de 1200W. E foarte rezistentă deoarece baza e realizată din inox, precum e și cazul cuțitelor. Vine cu numeroase accesorii cum ar fi pentru cârnaț, legume, roșii, accesoriu de împingere și tavă de alimentare (poate fi observată în poza de sus). În cazul în care se blochează de la carnea cu prea multe zgârciuri atunci aveți la dispoziție funcția revers.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic; aparatul e rezistent; vine cu cele mai importante accesorii, precum și cu accesorii de împingere așa încât dvs să nu trebuiască să vă băgați degetele; puterea e una ridicată; e realizată din materiale rezistente (baza și cuțitele sunt din inox); garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 4 cu puțini bani.
Contra: nimic.

Concluzie

Electrocasnicul de față e pentru persoanele care vor să facă cârnați, bulion sau alte preparate. Deoarece procesul de realizare al acestor preparate e foarte greoi cred că un astfel de aparat te va ajuta în părțile complicate (deoarece durează foarte mult) cum ar fi măcinarea sau stoarcerea. Multă lume e speriată de un astfel de aparat deoarece crede că e realizat din plastic și că se va strica după două utilizări, dar nu e valabil și în cazul acestui model deoarece e din inox. 😉

Te-ar mai putea interesa