Heinner HWM-V914TINV, mașină clasa A+++ cu 1400 rotații și 9kg

Heinner HWM-V914TINV o mașină de spălat premium dotată cu o capacitate de încărcare de 9kg și de centrifugare de 1400 rotații. Asta în condițiile în care are clasa A+++, deci o eficiență energetică deosebită.

Acest model vine la un preț. Despre brand trebuie știut că e unul românesc, fiind cunoscut și apreciat pentru electrocasnice de foarte bună calitate. Dovadă e garanția de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult. Din imaginea de alături puteți vedea că are un panou de comandă minimal și că în mijlocul acestuia se află un buton cu rotiță, restul tastelor fiind touch


Avantaje

Modelul Heinner HWM-V914TINV are un consum energetic de 151 kWh pe an, căruia îi corespunde clasa A+++. În felul acesta recuperăm banii dați pe el prin facturi mi mici la curent.
Legat de consumul de apă trebuie spus că e unul normal de 12100 litri, tot pe an. Acesta depinde și de programele alese și de cât de des spălați.
Având sistem Eco Logic, consumul de apă și detergent sunt optimizate în funcție de cât de plină este cuva. E ceva similar Fuzzy Logic și te va ajuta să economisești cu până la 50 procente în cazul în care încărcați aparatul la jumătate.
Dacă Samsung are Diamond Drum, Heinner are Pearl drum care are rol de a proteja rufele printr-un design special al cuvei.
Nivelul de zgomot e unul redus, iar rigiditatea e una bună prin faptul că are pereți laterali de tip boomerang.
Utilizarea e una modernă prin faptul că are un ecran touch. În acest fel numărul de butoane e redus la minim.

Dezavantaje

Dacă ar fi să mă uit la aspecte negative atunci pot spune că acestea lipsesc. Poate doar faptul că brandul Heinner nu e așa de cunoscut.

Concluzii

Aparatul acesta e modern prin aspect și funcționalitate. Motorul e unul foarte bun prin faptul că are o durată de viață mare, că este economic și că are un nivel de zgomot scăzut. E un motor de tip Inverter.

Te-ar mai putea interesa