Heinner HWM-V914T, touch control și sistem Eco Logic

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-V914T e una performantă pentru că poate spăla multe rufe și programele au un consum mic de energie. Se vede că are o clasă energetică A+++ care e cea mai bună de pe piață. Acest model vine însoțit de o garanție ceva mai mare decât restul aparatelor, dar trebuie să vă înregistrați pe site-ul producătorului (promoție limitată). Cuva are un design special numit Pearl Drum, iar aceasta acționează blând asupra țesăturilor.

Modelul din imagine arată foarte bine și panoul de control e bine evidențiat, la fel și ușa sa, care are un design modern cu contur cromat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta e performantă pentru orice fel de familie, indiferent de numărul membrilor, pentru că poate spălați aproape zilnic sau poate săptămânal. Se poate alege ușor  opțiunea dorită de pe panou de control, iar pentru informații suplimentare, consultați manualul inclus. Interfața se poate bloca ca să nu apese cineva accidental anumite butoane, opțiune destul de des întâlnită la noile modele.

Lista de dotări e lungă iar rezultatele se văd față de modelul anterior folosit. Mașinile noi sunt mai bine gândite, de aceea specificațiile sunt atât de bune (clasă energetică, centrifugare, capacitate de spălare). Raportul performanță/preț mi se pare acceptabil, motiv pentru care decizia finală e a voastră.

Păreri pro și contra

Sunt câteva motive pentru a o alege: silențioasă, spală mult, design exterior plăcut, control touch, program cu timp redus (15 minute), amânare pornire, capacitate de stoarcere mare, sistem Eco Logic (optimizare program în funcție de cantitatea de rufe) și diverse funcții. Acest model e destul de bine gândit și va fi util mulți ani, adică nu veți mai simți nevoia să-l înlocuiți. Un număr mare de programe vă oferă posibilitatea spălării oricărei țesături, indiferent de nivelul de murdărie sau poate că vreți cu un timp redus de spălare.

Heinner HWM-V914T a apărut recent și din câte observ, e foarte apreciat de utilizatori, mai că nici nu ai ce să-i reproșezi. Nu e nevoie să cheltuiți foarte mult pe un model de la un producător foarte cunoscut.

Te-ar mai putea interesa