Heinner HWM-V8414SA++, model cu sistem Eco Logic

Heinner HWM-V8414SA++ e una dintre puținele mașini de spălat rufe care au un design atât de atrăgător. Se potrivește perfect alături de alte aparate argintii și nu trebuie să fie de la același producător. Eficiența energetică e cea mai bună și se va reflecta în factura de la energie. Deci, chiar dacă veți plăti mai mult, veți recupera o parte din banii cheltuiți. E superior altor modele și din alte puncte de vedere – capacitate de spălare, centrifugare și sisteme automate. Mă refer la sistemul Eco Logic care e prezent pe această mașină și care ajustează durata programului și consumul de resurse (apă și detergent) în funcție de cantitatea introdusă.

Mașina arată foarte bine pe argintiu și panoul de control e evidențiat bine, fiind pe negru ca și interiorul ușii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie pentru un program de spălare standard e mic, dar și pentru restul e redus, de aceea are o clasă de eficiență A+++. Aceasta are un design standard și care permite incorporare sub blat dacă doriți, însă trebuie să aveți spațiul necesar (în special pe înălțime).

Conform producătorului, aceasta e suficientă pentru o familie mică cu 3-4 membrii. Depinde și cât de des veți spăla, însă eu consider că nu e nevoie să cheltuiți mai mult pe un așa aparat electrocasnic.

Păreri pro și contra

Puteți seta timerul să pornească mai târziu sau de dimineață, dacă nu aveți timp pentru ea. Aveți numeroase programe de spălare și dintre care câteva sunt mai scurte dacă rufele nu sunt chiar atât de murdare. Afișajul digital nu e cel mai vizibil și cred că mai bine ar fi ales o culoare mai deschisă cum e albastrul. În rest, programele se pot alege cu ușurință și e bine să țineți cont de țesătură sau grad de murdărie când alegeți programul.

Heinner HWM-V8414SA++ nu face parte din segmentul Slim (îngust), pentru că are specificații foarte bune și performanțe excelente. De aceea, avem clase de eficiență după cum urmează: A+++ la consumul de energie, A la spălare și B la centrifugare.

Te-ar mai putea interesa