Heinner HWM-V8414A+++, model cu clasă energetică A+++

Mașinile de spălat rufe performante pot fi scumpe dar pot fi alternative interesante cum e cea de jos – Heinner HWM-V8414A+++. Acest brand nu e foarte popular, dar oferă aparate electrocasnice interesante care performanțe superioare la un preț chiar banal. Mai precis, varianta de jos are o centrifugare de 1400 RPM, capacitate de 8 kg, cea mai bună clasă de eficiență energetică A+++ și programe speciale. Butoanele și informațiile de pe panoul său sunt evidențiate mai bine pentru că sunt puse pe o suprafață neagră, care se asortează cu ușa aparatului.

Chiar și un astfel de brand poate oferi soluții performante cu un design elegant, iar cea din poza de jos chiar arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi pus sub blat chiar și dacă adâncimea mobilierului nu e mare, pentru că aparatul are 55 cm pe adâncime. O consider perfectă pentru o familie nu foarte numeroasă și programele sunt perfecte pentru că sunt diferențiate. Control nu e complet mecanic, ci avem un ecran digital care afișează timpul rămas și mai toate mașinile îl au indiferent de brand.

Sistemul Eco Logic e perfect pentru că ajustează programele în funcție de cât puneți în ea, astfel rezultatele nu sunt afectate și nici nu se consumă multe resurse. Dacă aveți de spălat puține rufe care sunt puțin transpirate, se poate alege programul rapid de 15 minute.

Păreri pro și contra

Atunci când alegem o mașină de spălare, căutăm cea mai performantă în acest preț iar cea de sus e una dintre ele. Am mai menționat acest aspect în primul paragraf, iar cu o clasă de eficiență A+++ vor fi facturi mai mici la energie. Pe acest model veți avea mai multe programe de spălare, dar și funcții care le puteți adăuga programului ales. Se poate alege ora de pornire, adică amânați startul programului pentru că nu aveți timp sau poate vreți să scoateți rufele de dimineața.

Heinner HWM-V8414A+++ are o interfață ca multe alte modele, doar că la aceasta se poate bloca interfața. Mai sunt funcții cum e cea de anti-șifonare (călcare ușoară), care ajută să călcați ulterior rufele reducând cutele.

Te-ar mai putea interesa