Heinner HWM-V7012A++, mașină de spălat cu Allergy Safe

O mașină e spălat cu performanțe decente și care nu costă mult este Heinner HWM-V7012A++, dar există și o variantă identică ca și design dar cu capacitate mai mică și centrifugare interioară. Totuși, eu recomand aparate cât mai performante pentru a putea spăla cantitatea dorită. Oricum, mașina dispune de sistemul Eco Logic care ajustează anumiți parametri în funcție de cantitatea de rufe de la interior. 

E puțin mai scump decât varianta cu capacitate de încărcare de 6 kg, dar o puteți lua în calcul pe cea de jos deoarece diferența e foarte mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Toate acele caracteristici tehnice sunt principalul motiv pentru care ați alege acest aparat – capacitate de încărcare de 7 kg, centrifugare de 1200 RPM și clasă energetică A++. Toate acestea pot să difere în funcție de programul ales și el se adaptează în funcție de câte rufe ați pus în mașină.

Pe acel panou de control sunt prezente și funcții interesante pe lângă butoanele clasice. Tot mai multe mașini dispune de tehnologii inteligente și e bine să nu depășiți cantitățile menționate în manualul de instrucțiuni (fiecare program e diferit). Nu orice mașină de spălat are program Allergy Safe, care se adresează persoanelor mai sensibile.

Păreri pro și contra

Poate spăla o cantitate de rufe destul de mare, dar nu toate programele suportă cantitatea maximă. Nu ocupă foarte mult spațiu pentru că nu are o adâncime mare – 49,7 cm. Are un design foarte reușit care e prezent pe multe modele recent lansate, deoarece fac parte din aceeași serie. Chiar dacă nu aveți timp pentru ea, se poate amâna pornirea cu câteva ore și se pot bloca butoanele pentru ca cei mici să nu umble la ea în timpul funcționării. Se poate ajunge destul de ușor la panoul de control și nu e un aparat incorporabil pentru a fi ascuns cu o ușă.

Heinner HWM-V7012A++ e un model nou și e chiar mai atractiv decât multe alte modele de la alte branduri. Nu văd de ce nu ați opta pentru acesta, garanția acestui aparat e destul de mare – 3 ani.

Lasă un comentariu