Heinner HWM-V7010D++, mașina de spălat albă cu capacitate de 7 kg

Mașinile pot avea diverse capacități de spălare și aceasta caracteristică nu influențează foarte mult prețul aparatului. Heinner HWM-V7010D++ este un model care poate spăla până la 7 kg de rufe și acest aspect reiese din numele său. Sunt numeroase mașini oferite e acest brand care seamănă cu aceasta doar că prețurile diferă în funcție de generație sau dotări. Chiar dacă nu discutăm de un producător de top care să fie cunoscut pe plan mondial, aparatele sunt apreciate de mulți clienți.

Arată bine complet alb dar acest brand oferă și soluții pe diverse culori (argintiu) sau combinații de culori (alb cu negru, argintiu cu negru). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul din imagine are încărcare frontală și este o variantă standard care nu se incorporează și panoul e control este bine organizat, iar informațiile utile nu lipsesc. Informații suplimentare sunt prezente în manualul său și cred că vă vor fi de folos.

Un aparat cu clasă energetică A++ are un consum mic de energie, dar tot mai eficient ar fi o mașină cu A+++. Programele sale de spălare sunt aceleași pe această serie indiferent de performanțele ei și fiecare suportă o cantitate diferită, dar și durata este diferită. Fiecare țesătură necesită un tratament special, astfel că temperatura trebuie să fie cea ideală, dar și durata procesului de spălare este importantă.

Păreri pro și contra

Puteți întârzia startul programului ca să nu rămână ulterior rufele prea mult în aparat, iar această funcție e utilă când sunteți plecați sau poate sunteți ocupați cu altceva. Pentru rufe care urmează a fi călcate, se alege opțiune antișifonare care este tot mai prezentă pe noile mașini. Acesta vă oferă un număr mare de programe, iar programul rapid de numai 15 minute este prezent și el (pentru o cantitate mică de rufe).

Alături de o mașină de spălat puteți lua un uscătore rufe și nu aș opta pentru cele integrate deoarece au performanțe reduse și nu sunt la fel de populare precum cele clasice. Heinner HWM-V7010D++ are un aspect plăcut și o construcție compactă – adâncime de 50 cm. Chiar și așa nu l-aș putea include în categoria celor Slim (înguste) care pot avea adâncime sub 45 cm.

Te-ar mai putea interesa