Heinner HWM-V7010A++, model cu Eco Logic

Heinner HWM-V7010A++ e un aparat electrocasnic de generație nouă (apărut la sfârșit de 2017) care are clasa A++ de eficiență energetică și o capacitate de 7 kilograme. Se adresează celora care vor un aparat economic pentru acasă.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care vine cu cele mai noi tehnologii la pachet.


Caracteristici

Vine cu o capacitate de 7 kilograme, 1000 rotații și diferite funcții care ajută la un consum mic de resurse. O astfel de funcție e Eco Logic și vine ca o alternativă la Fuzzy Logic care e întâlnită la alte mărci. Aceasta optimizează consumul de apă și detergent, dar și durata programului în funcție de cantitatea de rufe. Ca exemplu trebuie spus că dacă mașina va fi încărcată la jumătate atunci și consumul poate ajunge la jumătate.
Printre programele cu care vine la pachet se numără cel rapid de 15 minute util în cazul în care doriți să spălați o cantitate redusă de haine ori dacă acestea nu sunt prea murdare.
Are 15 programe, printre care se numără cel rapid de 15 minute. Iar, pentru haine delicate există programul spălare manuală.
Nivelul de zgomot e unul normal, adică la spălare e de 58 dB, iar la centrifugare e de 77.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are o fiabilitate crescută, numărul mare de programe, economia de resurse pe care o face, programul „spălare zilnică” de 60 minute (la 60 grade).

Concluzie

Recomand modelul HWM-V7010A++ de la Heinner celora interesați să spele o cantitate mare de rufe într-un timp scurt și cu un consum redus de resurse (curent, apă și detergent).
Despre brandul Heinner trebuie să știți că e unul românesc și că produsele sale sunt unele foarte accesibile ca preț și cu o fiabilitate ridicată. Precum electrocasnicele Arctic și cele de la Heinner au o garanție standard de 3 ani, aceasta putând fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa