Heinner HWM-V6010D++, maşină 6kg cu Eco Logic

Heinner HWM-V6010D++ este o maşină de spălat cu o capacitate de 6kg aşa încât e optimă pentru până în 3 persoane. E un model de buget, dar vine cu Eco Logic, adică cu detectarea cantiităţii de rufe.
Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », şi pe aceşti bani primim un model care se prezintă bine din mai multe puncte de vedere. Din imaginea de alături puteţi vedea că are un design minimal (cu puţine butoane).

Păreri pro şi contra

Nişte opţiuni suplimentare ar fi Easy Ironing şi Extra Rinse. Ambele având butoane dedicate.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 58 decibeli la spălare.
Având în vedere capacitatea mai mică acest model are şi nişte dimensiuni mai compacte de 50x60x85 axlxî cm.
Dacă sunteţi preocupaţi de consumul energetic atunci trebuie ştiut că nu e prea mare. În acest fel aparatul are clasa A++ de eficienţă energetică. Consumul anual e de 171 kWh, iar în program bumbac 60 cu încărcătură maximă e de 0,95 kWh. În acelaşi program, dar la încărcătură parţială are un consum de 0,6 kWh… lucru care trebuie mulţumit Eco Logic.
Aparatul are 15 programe, printre care se numără cel zilnic de 60 minute li cel rapid de 15 minute.
Balansul aparatului e controlat electronic prin distribuirea uniformă a rufelor. În acest fel sunt reduse vibraţiile şi zgomotul. Modelele de acum 20 de ani aveau bucăţi de beton pentru ca aparatul să nu balanseze.
Din păcate nu e un aparat smart cum e cazul maşinilor Candy, dar acest lucru se vede şi în preţul redus.

Numele Heinner e unul românesc, iar produsele lor sunt foarte populare, fiind comercializate în multe magazine fizice şi online. Ceva caracteristic modelului de faţă (precum şi la alte electrocasnice marca Heinner) e garanţia standard de 3 ani. Prin acest lucru ne e sugerat faptul că aparatul are o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa