Heinner HWM-V5080D++, maşină clasa A++ pentru 2-3 persoane

Heinner HWM-V5080D++ este o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 5kg, ceea ce o face numai bună pentru o familie compusă din 2-3 persoane.
Nu e un aparat slim, dar nici nu o să ocupe prea mult loc deoarece vine cu dimensiunile 50x60x85 axlxî cm.

Maşina de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are un control mecanic.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat Heinner HWM-V5080D++ e una eficientă energetic având clasa A++ de eficienţă energetică.
Pentru economisirea energiei acest aparat e echipat cu sistemul Eco Logic. Acest sistem presupune optimizarea resurselor în funcţie de cantitate. Prin resurse se înţelege apă, detergent şi durata de spălare. În felul acesta dacă încărcăm aparatul cu 2,5kg rufe atunci economia poate fi şi de 50 procente.
Poate spăla diverse ţesături datorită faptului că are 15 programe.
Pentru menţinerea balansului aparatul are sistem de control electric. În acest fel se reduc vibraţiile şi zgomotul.
Dacă aveţi un detergent care nu e lichid şi ştiţi că nu e prea calitativ atunci se poate folosi funcţia de clătire suplimentară. În acest fel nu vor rămâne pete de detergent.
Fiind un aparat cu capacitate medie nu are nevoie de o viteză de centrifugare prea mare. Astfel viteza maximă e de 800 rotaţii.

Per ansamblu acest model se adresează persoanelor interesate de ceva economic şi care să fie suficient pentru o familie mică. Fiabilitatea produsului e una bună întrucât garanţia standard e de 3 ani.
Brandul Heinner, chiar dacă sună german, e unul românesc cu produse electrocasnice ieftin, dar calitative. Ceva caracteristic e garanţia standard de 3 ani. Evident că aceasta poate fi extinsă la maxim 5 ani.
Produsele Heinner vin ca o alternativă la cele Star-Light şi Arctic întrucât sunt la fel de ieftin şi calitative.

Te-ar mai putea interesa