Heinner HWM-M7014SA+++, mașină de spălat cu centrifugare mare

Sunt destul de multe mașini cu capacitate de spălare generoasă doar că nu toate au centrifugare de 1400 RPM, de aceea recomand modelul Heinner HWM-M7014SA+++. Performanțe mai mari presupun un timp mai scurt pentru programe dar și un consum mai mic de energie. Designul e deosebit la acest model și se poate observa destul de ușor – finisaj argintiu cu ușă cromată. Îmi plac aceste modele chiar și fără ușă cromată deoarece se asortează bine cu restul aparatelor (dacă sunt pe inox). Important e ca întreținerea sa să fie ușoară și să vă placă cum arată.

Poate fi folosită și supravegheată cu ușurință deoarece are un ecran digital generos (cu cât e mai mare cu atât oferă mai multe informații). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Veți alege acest model pentru că are următoarele caracteristici: capacitate maximă de 7kg, centrifugare maximă de 1400 RPM și eficiență energetică A+++. Acești parametrii pot diferi în funcție de programul ales, deci și consumul poate diferi. Sunt suficiente programe de spălare din care să alegeți pentru o anumită categorie de rufe. În plus vi se oferă sistem de blocare a butoanelor (pentru copii), informații ecran și programare întârziată.

Poate fi pusă sub blat deoarece are o adâncime mică dar nu ca și la variantele Slim (acelea au o adâncime de circa 45 cm). Nu-mi plac modelele prea compacte deoarece nu sunt chiar așa de fiabile și nu vin cu multe tehnologii în acel preț.

Păreri pro și contra

Mi se pare suficient de compactă pentru ce caracteristici tehnice oferă, adică are o adâncime de 50 cm. Rezultatele sunt foarte bune și depind de programul ales, dar cred că cel mai des utilizat va fi cel rapid pentru hainele puțin transpirate care le veți folosi în această perioadă caldă. Unele țesături cer un tratament special, adică o centrifugare mai mică.

Acest mașini de spălat de la acest brand nu sunt disponibile în multe țări, motiv pentru care nu veți găsi multe poze sau prezentări video cu acestea. Cred că vă veți face o idee destul de bună despre acest model din poza de sus și cred că Heinner HWM-M7014SA+++ va fi următoarea alegere.

Te-ar mai putea interesa