Heinner HWM-M7012E8SA++, model eficient energetic de 7kg

Dacă vă interesează ceva care să poată spăla eficient pentru 4-5 persoane atunci Heinner HWM-M7012E8SA++ ar fi recomandarea mea. Modelul de față e unul care se evidențiază prin faptul că vine cu o capacitate mare de încărcare și cu o eficiență energetică sporită – are clasa A++ de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un produs cu o fiabilitate bună întrucât are garanție standard de 3 ani. Iar, despre brandul producător trebuie spus că e unul românesc, chiar dacă sună nemțesc.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat argintiu. Acest lucru are ca avantaj că nu se va îngălbeni în timp.


Avantaje

Aparatul Heinner HWM-M7012E8SA++ se adresează unei familii măricele (3-5 persoane) întrucât are capacitate de încărcare de 7kg.
Pentru ca rufele să fie spălate bine și stoarse corespunzător acest aparat e dotat cu 1200 rotații la capitolul centrifugare.
La capitolul eficiență energetică totul e ok deoarece are 197 kWh pe post de consum anual. Din această cauză are eficiență energetică A++.
Referitor la consumul de apă trebuie spus că are consum mediu de 10000 litri… tot pe an.
Pe lângă multiplele programe (23 a număr) acest aparat are și spălare rapidă care durează 15 minute.
Alte programe demne de menționat ar fi spălare zilnică 30 sau 45 minute. Acestea sunt unele ideale pentru spălare rapidă a unei cantități reduse de haine.
Nu trebuie să vă bateți capul cu spălarea cuvei deoarece are program specific numit program curățare cuvă. Acesta curăță cuva și furtunul la o temperatură de până la 90 grade.

Dezavantaje

Brandul nu e unul așa de cunoscut, fiind pe piață de vreo 2-3 ani. Acest brand românesc e cunoscut în principal pentru electrocasnice mici și mari.
Nu se menționează nimic despre vreo funcție similară Fuzzy Logic (detectare automată a cantității).

Verdict

Modelul de față e unul special pentru persoanele cu un buget restrâns, dar care vor un produse de îndelungă folosință cu un consum energetic mic și care să arate bine.

Te-ar mai putea interesa