Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HWM-M7012E8A++, mașină de spălat rufe cu clasă energetică A++

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-M7012E8A++ e una destul de avansată, adică are specificații foarte bune pentru cât costă. Până la urmă discutăm de noua generație care impresionează chiar și la capitolul eficiență energetică. Chiar și funcționalitatea e un capitol la care excelează pentru că puteți amâna pornire, modifica centrifugarea, clăi suplimentar sau să puneți programul pe pauză. Poate că ați uitat niște rufe și nu vreți să le spălați cu următoarea ocazie, de aceea funcția de pauză/pornire e utilă, însă dar la începutul programului.

Acest aparat arată foarte bine, iar acest aspect e vizibil din pozele de prezentare, dar aș putea spune că arată mai bine în realitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E un aparat cu clasă A++ și nu sunt prea multe care se pot compara cu acesta, pentru că acest brand oferă variante destul de atractive. Pentru a câștiga spațiu, aceasta poate fi pusă sub blat lângă chiuvetă pentru a o conecta la sifonul chiuvetei.

Aveți posibilitatea să blocați interfața mașinii dacă aveți copii în bucătărie și nu vreți să umble la ea. Aveți programe care au o singură etapă, adică doar storc, evacuează apă, spălare cuvă etc.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe programe de spălare la acest model și pot fi selectate ușor cu ajutorul butonului central. Lista de programe e destul de lungă și nu are sens să vă o enumăr pentru e vorba de 23. E bine să alegeți programul potrivit pentru anumite rufe, deoarece rezultatele depind de alegerea făcută. Funcțiile sale sunt dispune lângă ecranul digital care afișează timpul rămas. Acest design pe alb poate fi văzut la multe modele, însă pot exista variante chiar și pe alte culori. Nu se compară cu restul pentru că pate spăla cel mult 7 kg de rufe și stoarce cu o capacitate maximă de 1200 RPM.

Heinner HWM-M7012E8A++ are și un program scurt pentru haine puțin transpirate și care nu sunt realizate din țesături pretențioase. Aici mă refer la hainele care le purtați pe acasă sau cele de tip sport care le purtați când mergeți la sală.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu