Heinner HWM-M0914INVA3+, mașină de spălat cu 1400 RPM

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-M0914INVA3+ are un design deosebit chiar dacă nu e foarte scumpă, iar specificațiile sunt și ele impresionante. Avem cea mai mare capacitate de spălare din acest buget, dar și capacitate de stoarce maximă de 1400 RPM. Specificațiile acestea diferă în funcție de alegerile care le veți face înainte de pornire și afectează rezultatele. Anumite programe care sunt concepute pentru o anumită țesătură, trebuie respectate conform manualului, astfel nu veți avea probleme.

Din imaginea de jos se poate vedea că avem un ecran digital generos, iar ușa și butoanele sunt de culoare neagră. Bineînțeles, finisajele nu afectează performanțele aparatului, dar poate că vă doriți o așa mașină în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa se deschide standard spre stânga și chiar dacă pare a fi foarte mare, ea are cam același diametru ca și restul. Încărcarea aparatului se face ușor chiar și când e vorba de articole mai voluminoase, însă trebuie respectată cantitatea. Înlocuiește cu succes orice alt model vechi și nu e cu mult mai mare, adâncimea sa fiind de numai 56.5 cm. Un aparat performant ca acesta nu prea oferă dezavantaje în acest buget, însă nu oferă anumite tehnologii care le vedem la branduri mai populare. Bineînțeles, unele tehnologii sunt doar marketing și nu îmbunătățesc atât de mult procesul de spălare.

Păreri pro și contra

Avem un consum redus de energie, de aceea clasa energetică e A+++ și să nu neglijăm nici restul caracteristicilor tehnice (capacitate de spălare și centrifugare). Panoul de control e unul generos și vizibil, iar dacă doriți puteți ajusta temperatura și centrifugarea pentru că sunt disponibile câteva trepte. Consider că noua generație de mașini de spălat a depășit cu mult anterioara și chiar merită să alegeți un model de actualitate care va fi de folos mulți ani. Oferă posibilitatea memorării programului preferat dar și de adăugare haine.

Heinner HWM-M0914INVA3+ impresionează la partea de performanță, dar și funcționalitatea e un punct forte pentru că acum avem 16 programe. Acestea pot fi văzute în jurul butonului central, iar detalii despre acestea sunt menționate în manualul său.

Te-ar mai putea interesa