Heinner HWM-M0714XA+++, mașină de spălat pe inox

Mașinile de spălat rufe pot să vină pe diverse culori iar cea de jos numită Heinner HWM-M0714XA+++ e o variantă argintie. Panoul de control și ușa sa sunt destul de vizibile pentru că sunt de altă culoare și mulți producători aleg combinații de culori pentru a evidenția anumite părți ale aparatului. Discutăm de un model de top, de aceea are și un preț mai mare, iar specificațiile sunt destul de generoase. Fac referire la capacitatea de încărcare și la cea de stoarcere, însă nu trebuie neglijată nici eficiența energetică.

Are un design pe inox care va fi apreciat de orice utilizator pentru că se potrivește cu cel al altor aparate din bucătărie, dar nu e o regulă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E compactă pentru că are o adâncime de numai 50 cm, multe modele similare sunt ceva mai mari. Modelele cu capacitate peste 7 kg sunt perfecte pentru familii mari, dar și aceasta e satisfăcătoare dacă spălați des. Ușa are un contur destul de elegant care iasă în evidență pentru că interiorul ușii e de culoarea neagră.

Ecranul LCD e destul de vizibil și scrisul e plăcut pentru că e alb și nu e pe o culoare supărătoare. Consider că acest model va avea succes și va concura cu cele mai populare modele.

Păreri pro și contra

Aceasta oferă funcții numeroase care le consider utile: blocare interfață, adăugare haine (oprește pentru scurt timp programul), prespălare, start întârziat (cu timer) și altele. Are cele mai bun consum e energie de pe piață însă trebuie raportat la performanțele sale. Stoarce foarte bine și trebuie să respectați indicațiile pentru programul ales pentru că nu puteți umple tamburul. Pot spune că e una dintre cele mai elegante modele de la acest brand și chiar nu prea am ce să-i reproșez. Bineînțeles, nu e o variantă Smart cum am văzut la altele însă și așa nu cred că ați fi folosit telefonul pentru a seta un program.

Modelul Heinner HWM-M0714XA+++ are un sistem de adaptare a programului la încărcătură – Eco Logic, astfel se economisesc resurse dacă spălați mai puțin.

Te-ar mai putea interesa