Heinner HWM-7120, mașină de spălat accesibilă

Una dintre cele mai bune mașini de spălat într-un buget mai mic e Heinner HWM-7120, deoarece oferă o centrifugare de 1200 RPM și o capacitate de 7 kg. Bineînțeles toate mașinile de spălat au o eficiență energetică A+ și sunt puține cele care au doar clasa A. Pe lângă partea de caracteristici, are și funcții destul de utile: child lock, blocare ușă, detectare încărcătură și altele. restul funcțiilor sale speciale le voi enumera mai jos deoarece cele menționate anterior sunt și cele mai importante. E normal să vine cu sistem de blocare a tastelor având în vedere prezența controlului electronic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos se vede cel mai bine cât de bine arată și cât de funcțional e controlul electronic, adică are un ecran LED generos și multe butoane alăturate. Un ecran mai mare oferă mult mai multe funcții și informații despre program.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate suficientă deoarece e vorba de 7 kg. iar datorită unui sistem inteligent, puteți spăla fără nici o problemă și jumătate din acea capacitate (undeva la 3 kg). Clasa energetică A+ e oarecum standard pentru noile mașini de spălat și scoate în evidență consumul redus de resurse. Pe partea de stoarcere e destul de bună cu o viteză de centrifugare de 1200 RPM.

Programele de spălare sunt multe și probabil le știți de la alte mașini de spălat: rapid, lână, sintetice etc. Nu oferă programe speciale dar nici nu cred că l-ați fi folosit deoarece se adresează altor tipuri de țesături (pentru cei care au piele mai sensibilă ori închise la culoare). Pe partea de funcții și siguranță are următoarele: detectare cantitate încărcătură, blocare ușă, sistem de reglare a balansului, sistem anti-spumă, protecție anti-inundație etc. Deasemenea, controlul electronic vă oferă posibilitatea setării temperaturii și centrifugării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți spăla eficient 3-4 kilograme (cu consum redus de energie și resurse deoarece programele sunt scurtate), funcții speciale utile oricând spălați, control electronic avansat etc.

Minusuri: nu are.

Concluzie

Acest model Heinner HWM-7120 e o alegere bună pentru cei care nu-și permit mașini de spălat de la producători precum Samsung, Whirlpool, LG etc. Bineînțeles luăm în considerare aceleași caracteristici deoarece există modele similare ca preț dar cu centrifugare mai mică. Alternative nu prea sunt, poate tot de la acest producător veți găsi modele atractive cu caracteristici bune.

Te-ar mai putea interesa