Heinner HWM-5080VA++, mașină cu 5kg și Eco Logic

Heinner HWM-5080VA++ e cea mai ieftină mașină cu sistem Eco Logic, însemnând că vom beneficia de economie de curent chiar dacă are o capacitate de 5 kilograme.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Datorită faptului că are sisteme de economisire vom recupera în timp scurt banii dați pe modelul HWM-5080VA++. Din imaginea alăturată se poate vedea că acest model e unul cu un design minimalist și cu un panou de comandă format din puțin butoane.


Caracteristici

Modelul acesta e unul dotat cu o capacitate de încărcare de 5 kilograme, 800 rotații și clasa A++. Cele 800 rpm sunt suficiente pentru o capacitate de 5kg și trebuie să știți că e o viteză maximă de centrifugare.
Sistemul Eco Logic e unul care e similar Fuzzy Logic, adică aparatul are senzori cu care detectează cantitatea de rufe, iar în funcție de aceasta adaptează resursele necesare (apă, curent și detergent). De exemplu dacă aparatul e încărcat la jumătate atunci și economia de apă, curent, detergent va fi la jumătate.
Într-un program standard acest aparat consumă 45 litri apă și 0,78 kWh. Aceste valori sunt furnizate de producător și pot fi diferite de la o situație la alta.
Clasele de eficiență sunt A++ la energie, A la spălare și D la centrifugare. După cum am zis-o și în alte cazuri, nu e nevoie de o centrifugare mai bună pentru o capacitate mică de încărcare.
Acest model nu e unul slim având următoarele dimensiuni 85x50x60 (lxÎxA cm).

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi multitudinea de programe, că are un consum redus de resurse, programul rapid de 15 minute, nivelul scăzut de zgomot și fiabilitatea bună.

Dezavantaje

Printre acestea se numără faptul că vine cu un nivel de zgomot scăzut de 58 decibeli la spălare și 76 la centrifugare.

Verdict

Aparatul Heinner HWM-5080VA++ e unul caracteristic Heinner, adică are multe funcții utile, garanție mare și preț ok.
Despre brandul Heinner trebuie știut că e unul românesc, iar produsele sale sunt unele de calitate superioară fiind garantate la minim 3 ani… cu posibilitatea extinderii garanției la 5 ani.

Te-ar mai putea interesa