Heinner HWM-5080E, mașină de spălat cu 800 RPM

Una dintre cele mai accesibile mașini de spălat este Heinner HWM-5080E, motiv pentru care are și un preț foarte atractiv. Modelele cu centrifugare mai mare oferă rezultate mai bune și programe mai scurte, dar nu mă pot plânge în acest caz deoarece oferă un program scurt de 15 minute și altele. Nu spală foarte multe rufe, dar arată foarte bine și e destul de eficientă indiferent de programul ales. Nu e nevoie de o mașină prea performantă dacă nu aveți o familie mare pentru care să spălați aproape zilnic.

Pentru cei care au multe rufe de spălat, le recomand variante cu 7kg și cel puțin 1200 RPM. Oricum, unele programe limitează anumiți parametrii ai mașinii pentru a proteja țesătura. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile de spălat cu încărcare orizontală sunt mai populare pentru că arată mai bine și performanțele sunt mai mari în același buget. Nu veți găsi modele cu încărcare verticală în acest buget, eventual sunt semi-automate, însă nu prea merită dacă nu aveți foarte mult timp liber. Puteți câștiga timp pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi dacă optați pentru un uscător, dar acela se potrivește alături de o mașină mai performantă.

Programele pot fi selectate ușor cu ajutorul butonului din mijloc și puteți citi manualul pentru informații suplimentare despre acestea. În plus, acest model are sistem detectare spumă și siguranță împotriva copiilor (pentru a nu umbla la panoul de control).

Păreri pro și contra

E destul de compactă însă e loc de mai bine pentru acele specificații, consumul de energie e mult mai mic decât la mașinile mai vechi vă ajută să economisiți bani. Poate fi folosită cu ușurință datorită pictogramelor și informațiilor afișate pe panoul de control. Nu merită să alegeți un model second hand cât timp există mașini de spălat noi, eficiente și ieftine.

Heinner HWM-5080E e un aparat electrocasnic mare care poate fi pus sub blat deoarece nu are o adâncime așa de mare (e sub 50 cm). E destul de dificil să instalați o mașină de spălat sub blat dacă are 60 cm adâncime, pentru că mai trebuie să lăsați liber pentru evacuare și alimentarea cu apă.

Te-ar mai putea interesa