Heinner HWM-1016A+++3, mașină premium cu motor BLDC

Cei de la Heinner au scos modelul Heinner HWM-1016A+++3 care se adresează persoanelor în căutarea unei mașini de spălat de top. Vine cu eficiență energetică maximă, motor foarte rezistent, capacitate de încărcare extremă și multe programe.
Se poate utiliza acasă, dar și în scop profesional, adică la spălătoria unui hotel, pensiuni etc.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar fiabilitatea sa este una foarte bună. Din start are garanție 3 ani, iar dacă e înregistrat aici în promoție atunci are garanție 5 ani.

Heinner HWM 1016A

Caracteristici

Modelul acesta e unul care beneficiază de o eficiență energetică deosebită, lucru care reiese și din codul produsului HWM-1016A+++3. Adică, are clasa A+++ -30%. Consumul anual de electricitate e de 167 kWh, iar la Bumbac 40 cu încărcare parțială se obține 0,7 kWh.
Centrifugarea se realizează la maxim 1600 rotații, acestea fiind necesare întrucât capacitatea e dublă față de alte modele.
Balansul e unul controlat electric, deci nu avem o piatră în aparat sau ceva de genul. (Demult pentru ca mașina să nu se răstoarce se puneau betoane de zeci de kilograme.)

Avantaje

Vine cu motor BLDC, adică cu un motor fără perii care e magnetic. În acest fel avem parte de fiabilitate și silențiozitate maximă. Spre exemplu, nivelul de zgomot variază între 54 și 78 decibeli.
Eficiența energetică e cea mai bună de pe piață întrucât are clasa A+++ -30%, iar asta înseamnă aproximativ 167 kWh pe an.
Ușa e una foarte mare (extra large) așa încât să puteți pune și scoate mai ușor ceea spălați.
Capacitatea e una superioară de 10 kilograme, fiind vorba despre o capacitate dublă comparativă cu a mașinilor convenționale.

Concluzii

Dacă sunteți interesat de un aparat eficient din toate punctele de vedere, dar mai ales util la spălarea unei cantități impresionante de rufe atunci acest model de la Heinner ar fi recomandarea mea. Cuva deosebit de mare e utilă și în cazul în care doriți să spălați lenjerii sau pături.
Despre brandul Heinner trebuie spus că e unul românesc, chiar dacă sună nemțesc. Acesta este pe piață de câțiva ani, iar majoritatea produselor sale beneficiază de garanție 3 ani pentru a demonstra calitatea produselor sale.

Te-ar mai putea interesa