Heinner HWM-0914A+++3, model clasa A3+ cu 9 kg

Heinner HWM-0914A+++3 e o mașină de spălat rufe românească cu o capacitate de de 9kg și cu clasă de eficiență energetică A+++. Numele Heinner pare nemțesc, dar e vorba despre unul românesc, fiind prezent pe piață de ceva timp (2-3 ani).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din poza alăturată se poate vedea că e vorba despre un model cu un design foarte similar cu al mașinilor de spălat de la Samsung.


Caracteristici

Modelul Heinner HWM-0914A+++3 vine cu motor BLDC, clasă energetică A+++ -30%, comenzi touch, 1400 rotații și multe alte lucruri utile.
Motorul BLDC e unul magnetic fără perii, iar efectul e fiabilitatea ridicată și faptul că aparatul e silențios (54 dB la spălare).
Comenzile sunt unele touch, adică butoanele sunt înlocuite cu un display intuitiv care oferă informații complete și control asupra funcțiilor aparatului.
O viteză mare de centrifugare (400-1400) ajută la o mai bună stoarcere în funcție de hainele pe care le spălați.
Capacitatea mare de încărcare de 9kg e utilă deoarece astfel aparatul o să poată fi utilizat la o pensiune ori de către o familie numeroasă.

Pro și contra

Pentru achiziția aceste mașini ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că poate spăla o cantitate mare de rufe, eficiența energetică și motorul bun.
Un alt lucru de lăudat e că până în luna a doua a lui 2018 acest aparat are o garanție de 5 ani. Evident că aceasta e o promoție limitată.
Consumul energetic e cu 30% mai mic decât la alte modele care au A+++. Acest lucru ne ajută la recuperarea banilor investiți în aparat.

Verdict

Pentru cei interesați de un aparat care să arate bine, să aibă tehnologii ok și să nu coste o avere recomand acest model HWM-0914A+++3.
Ceva interesant e faptul că se pot adăuga haine în timpul ciclului de spălare, lucru tot mai întâlnit la modelele noi de mașini.
Per ansamblu e un aparat ok dotat cu multe lucruri utile, iar garanția standard e de 3 ani. E un lucru caracteristic brandului Heinner prin care vrea să ne arate că are produse ok.

Te-ar mai putea interesa