Heinner HWDM-8614B, mașină de spălat ieftină cu uscător

Mașina de spălat rufe Heinner HWDM-8614B e una dintre puținele variante care au un uscător incorporat și nu costă atât de mult. Trebuie să vă gândiți că e un aparat de tip 2 în 1 și veți economisi spațiu, dar și ceva bani pentru că un uscător e destul de scump. Totuși, un uscător are performanțe de uscare mai mari și consumul de energie scade la cele cu pompă de căldură, doar că aceste modele costă ceva mai mult. Funcțiile sale sunt ceva mai multe pentru că acum va usca rufele, doar că avem o cantitate limitată la 6 kg care e destul de apropiată de cea de spălare.

Arată bine pentru la acest model s-a pus ceva mai mult accent pe design și panoul de control e organizat ceva mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu e un model îngust, acesta poate fi pus cu ușurință sub blat ca oricare alt model, pentru că restul dimensiunilor sunt relativ aceleași. Modelul arată foarte bine și în realitate pentru că poza de sus e cea de prezentare.

Avem funcții interesante pentru că nu le-am văzut la alte modele în acest buget: anti-șifonare, clătire suplimentare, operare silențioasă, adăugare articole (la începutul programului), prespălare, timer care poate fi setate cu o durată maximă de 24 ore etc. Adică puteți să spălați când doriți fără să deranjați sau poate că nu aveți timp de el.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și nici nu ai putea putea spune că e vorba de un brand nou, ci de unul experimentat care știe ce face. Nu va ocupa foarte mult spațiu deoarece deoarece nu are o adâncime mare – 47 cm. Nu-i putem reproșa nimic la capitolul funcționalitate pentru că dispune de cele mai importate funcții și programe. Pentru articole puțin transpirate, aveți un program rapid de numai 15 minute, dar cu respectarea cantității menționate în manual.

Heinner HWDM-8614B se adresează celor care au o familie numeroasă și care spală destul de des, însă nu au loc pentru a usca rufele și ar dori un astfel de aparat electrocasnic.

Te-ar mai putea interesa