Heinner HTCH-F400GBK, hotă telescopică cu sticlă neagră

Hota incorporabilă Heinner HTCH-F400GBK e una dintre multe modele cu segment telescopic care se extinde pentru a absorbi ceva mai bine aburul. Aceasta nu se instalează la o înălțime foarte mare, ci e bine să fie cât mai apropiată de plită (maxim 75 cm). Acest model e unul destul de performant și vede foarte bine după capacitatea sa de absorbție care poate fi diminuată în funcție de treapta aleasă. Butoanele nu se văd foarte bine deoarece sunt pe negru ca și aparatul, plus că trebuie să scoateți partea telescopică pentru a fi vizibile.

Arată foarte bine cu panou frontal din sticlă neagră și parcă arată mai bine decât cele pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest tip de hotă e cel mai popular pe piață datorită prețului și caracteristicilor tehnice. Nu consumă mult chiar dacă ați folosi-o la capacitate maximă, iar hota potrivită se alege în funcție de dimensiunea camerei (metri cubi).

Lămpile sunt instalate împreună și nu separat ca la alte hote și au o putere de 2*28 W. Cele două filtre din aluminiu sunt destul de bune pentru că au o clasă de eficiență pentru grăsime C, iar acestea trebuie menținute mai tot timpul curate pentru ca hota să fie cât mai eficientă.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt de lăudat și dacă o veți folosi în treapta inferioară, veți vedea că e destul de silențioasă. Aspectul hotei e unul premium și trebuie lăudat acest aspect pentru că discutăm de o hotă accesibilă. La aceste modele, lămpile sunt poziționate în partea din spate, însă tipul lămpii depinde de brand (Halogen sau LED). Mie îmi plac mai mult cele LED pentru că au un consum mic de energie și minează mai bine, iar voi le puteți înlocui oricând.

Heinner HTCH-F400GBK poate fi instalată ușor dacă corpul de bucătărie e conceput pentru un astfel de aparat, deoarece se instalează diferit față de hota tradițională. Pentru cei care nu au avut, veți vedea doar partea care se extinde și partea de sus se incorporează în corpul suspendat și la interior se și fixează

Te-ar mai putea interesa