Heinner HTCH-440GBK, hotă incorporabilă telescopică neagră

Hotele telescopice sunt cea mai bună alegere pentru cei care vor un aparat elegant, modern și care să ocupe puțin spațiu. Heinner HTCH-440GBK e unul dintre cele mai decente hote în acest buget și care oferă caracteristici tehnice decente. Aceasta se potrivește alături de orice plită neagră sau chiar și pe inox (depinde și de restul aparatelor). După instalare, dar partea inferioară e vizibilă, deci aș putea spune că arată mul mai bine decât una clasică. Pentru a accesa panoul de control trebuie să extindeți partea telescopică.

Sunt destul de puține hote pe negru și în special cu panou frontal din sticlă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar din poza de sus se poate vedea că are o partea care poate fi extinsă pentru a absorbi ceva mai bine mirosurile și grăsimile. Aerul e evacuat prin intermediul burlanului care trebuie conectat la acestă hotă. Burlanul de evacuare poate avea chiar și un diametru mai mare dacă vă permite mobilierul. Pentru a o instala trebuie să aveți o bucată orizontală pentru prinderea părții incorporabile și se vede cel mai bine în desenele incluse.

Lampa de iluminare e suficient de puternică și poate fi înlocuită oricând dacă nu vă place. Capacitatea maximă e de 325 mc/h și trebuie raportată la dimensiunile camerei. Pot spune că face față cu brio dacă bucătărie nu e foarte mare.

Păreri pro și contra

Filtrele din aluminiu sunt lavabile, adică se spălă ușor și sunt trei straturi pentru a proteja mai bine motorul. Chiar arată bine cu acel panou frontal cu sticlă neagră și aș putea spune că se adresează posesorilor de plită cu sticlă neagră. Poate că aveți un mobilier lucios și s-ar potrivi doar o astfel de hotă

Heinner HTCH-440GBK e un aparat destul de performant dar care nu se poate compara cu cele care costă de 2-3 ori mai mult. Până la urmă discutăm de un aparat într-un buget redus și care impresionează la anumite capitole. E loc de mai bine dar până la urmă ne limităm la buget și cred că mulți dintre voi veți fi mulțumiți de ea.

Te-ar mai putea interesa