Heinner HTCH-440FS, hota incorporabilă

Hota incorporabilă telescopică Heinner HTCH-440FS e un model foarte bun de hotă pentru acele persoane care vor o bucătărie amenajată ca la carte, iar despre preț trebuie spus că nu e deloc mare deoarece există modele mai scumpe cu ar fi Zanussi ZHP60131X. Trebuie precizat că poate fi achiziționată la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e destul de mic având în vedere că poate fi incorporată.

Poze

Se poate vedea că acest model de la Heinner vine pe culoarea gri-inox. E un model cu dimensiuni ușor mai mici decât un model normal și de aceea i se zice telescopică. Aspectul e unul foarte plăcut și modern în același timp și de aceea cred că e numai bună pentru bucătăria de acasă sau cea dintr-un mic restaurant.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

HTCH-440FS e o hotă cu două motoare de 100W fiecare, iar iluminarea e realizată de două lămpi a 40W fiecare. Vine cu o putere mare de absorbție de 440 metrii cubi la oră care e numai bună. Vine cu un filtru realizat din aluminiu, iar acest lucru garantează faptul că beneficiați de un filtru foarte rezistent. Deoarece are dou[ motoare e normal să aibă și două filtre.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; fiabilitatea e ridicată deoarece nu are un panou de comandă complicat și de aceea nu ai ce să strici la ea; e un electrocasnic de îndelungă folosință deoarece are o garanție de maxim 4 ani care vă liniștește în cazul în care sunteți mai paranoia; vine cu două motoare ceea ce garantează o putere de absorbție mare.

Contra: nimic.

Concluzie

Hota de față e una foarte bună deoarece nu doar arată bine, ci funcționează la fel de bine. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar beneficiind de o fiabilitate ridicată cred că orice bucătar (oricât de neîndemânatic ar fi) o va utiliza așa încât să nu dea foc la restaurant.
Rabatabilitatea e o caracteristică care mie îmi place deoarece nu pentru orice mâncare ai nevoie de hotă și astfel ai un spațiu de lucru mai mare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner HTCH-440FS, hota incorporabilă”

  1. AM CUMPARAT O HOTA HEINNER HTCH 440 FS ACUM 1 LUNA . A FOST MONTATA ACUM O SAPTAMANA.PRIMELE ZILE AM MERS BINE SA ZIC, DAR IERI A INCEPUT SA HURUIE ,ARE NISTE TREPIDATII, TOTUL IN JURUL EI S-A INCALIZT F.F. TARE . AM OPRIT-O. NU STIAM CE SA MAI FAC . AVEAM GEMUL PE FOC . (SA NU RADETI!)AM CONTACTAT SERVICIUL „DEPANERO „, DAR NICI O VESTE .MAI ASTEPT SAU MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT .
    MULTUMESC , ORICUM !

Comentariile sunt închise.