Heinner HSWM-AD84BL, mașină de spălat de 8 kg cu Air Dryer

Mașină de spălat rufe de 8 kg numită Heinner HSWM-AD84BL e o variantă ceva mai diferită decât cele care le-ați știut până acum. Cu alte cuvinte e una semiautomată, iar acest aspect e evident după cum arată (design-ul e mult diferit). Storcătorul e plasat în partea dreaptă și spălătorul are o capacitate bună de încărcare. În funcție de buget, se poate alege o variantă ca acesta ori chiar mai performantă. În opinia mea, aș alege cea mai performantă variantă disponibilă pentru a putea spăla după bunul plac, că și așa nu sunt chiar atât de scumpe ca cele automate.

Aceasta arată foarte bine pe alb și albastru iar butoanele sunt destul de bine evidențiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu ocupă mult spațiu pentru că nu are o adâncime mare și încărcare e verticală, adică poate fi pusă chiar și pe un hol îngust. Capacitatea de încărcare e importantă atunci când vreți să spălați mult sau poate că aveți o familie mai mare, iar hainele se murdăresc destul de des.

După cum se vede în poza de sus, are un control mecanic ca la alte variante similare. Se poate alege programul și perioada de spălare, iar acestea depind de încărcătură (cantitate și nivel de murdărie). Funcțiile acestui aparat sunt aceleași și nu le voi mai detalia prea mult pentru că toate funcționează la fel, doar câteva dotări sau specificații sunt diferite.

Păreri pro și contra

Prețul e principalul motiv pentru care o recomand, dar să nu uităm că nu e chiar ca un model automat. Trebuie să fiți în preajma ei atunci când programul de spălare e pe final pentru a muta în storcător rufele și capacitatea de încărcare e pe jumătate. Deci trebuiesc stoarse rufele de două ori atunci când încărcați la maxim spălătorul. Durata de spălare se alege în funcție de cât introduceți, dar și nivelul de murdărie de pe ele are legătură cu această opțiune.

Heinner HSWM-AD84BL beneficiază că un sistem de ventilare suplimentar pentru ca rufele să fie mai uscate și nu mai trebuiesc ținute mult afară.

Lasă un comentariu