Heinner HSWM-AD65BL, mașină semiautomată ieftină

Mașina de spălat rufe Heinner HSWM-AD65BL e una semiautomată cu un preț destul de mic și cred că de aceea v-ar și interesa. Nu aș recomanda alt brand pentru că alte aparate nu sunt la fel de fiabile și nu sunt multe branduri care oferă astfel de mașini. Aspectul aparatul diferă de la o generația la alta, dar și de la un model la altul. Chiar dacă nu se vede din poza de jos, el are o adâncime de numai 45 cm, deci nu va deranja prea mult dacă va fi pus pe un hol sau într-o baie îngustă.

Prețul e mai mult decât atractiv deoarece nu are o capacitate de încărcare foarte mare și uscă o cantitate generoasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea uscătorului e una destul de generoasă – 4.6 kg, iar pentru spălare e normal să fie ceva mai mare. Fiind un model semiautomat, e normal să aibă un panou de control ușor de folosit. Sunt funcții care pot fi selectare manual și durata lor, însă vi se oferă și posibilitatea înmuierii.

La finalul timpului ales se declanșează un semnal sonor pentru ști cu exactitate cât timp a trecut. Vi se oferă și un filtru pentru scame
care trebuie curățat din când în când, însă depinde și ce fel de rufe introduceți. E mult mai diferită decât una automată, dar face același lucru cu aproape aceeași cantitate introdusă.

Păreri pro și contra

Panoul de control pare să fie același ca la multe alte modele de la acest brand, doar că designul e ceva mai diferit față de cel al altor modele similare. Din câte am observat performanțele diferă în funcție de preț și pot fi mașini chiar cu performanțe de două ori mai mari. Ca o noutate, acest model dispune de o tehnologie de uscare nouă numită Air Dryer (ventilare suplimentară), care e bine-venită.

Heinner HSWM-AD65BL e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase care poate spăla destul de mult, iar prețul e unul avantajos. Nu sunt multe aparate ca acesta și care pot fi folosite aproape zi de zi.

Te-ar mai putea interesa