Heinner HSWM-63SL, mașină de spălat rufe semiautomată

Mașina de spălat semiautomată Heinner HSWM-63SL e una dintre cele mai ieftine variante de pe piață și care are o capacitate de spălare modestă – 6 kg. Bineînțeles, sunt variante chiar și cu capacitate de încărcare dublă față de cea a modelului prezentat, iar prețul e unul corespunzător. Sunt destul de puține branduri care oferă soluții semi-automate deoarece sunt destul de ieftine și nu oferă multe dotări speciale. Mulți utilizatori preferă variantele automate pentru că nu necesită prea multă atenție.

Din poza de jos se vede foarte bine că are două compartimente generoase care se pun rufele, primul e pentru spălare și cel de-al doilea e cel de stoarcere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E mult mai mare decât altele și se vede că are o lățime mare, dar nu va deranja pentru că adâncimea sa e de numai 43 cm. Spre deosebire de altele, acesta e o variantă Slim, însă performanțele au de suferit pentru că nu poate spăla foarte multe rufe. Pentru o familie mai mică (2-3 membri) e numai bună, însă pentru una numeroasă (peste 4 membri) aș recomanda una cu capacitate mai mare.

Încărcarea rufelor se face prin partea superioară ca și la variantele automate cu lățime de 40 cm, doar că în rest nu prea sunt asemănări. Până la urmă ne interesează utilitatea și nu trebuie să fie prea sofisticată. De multe ori anumite dotări speciale sunt doar marketing și nu îmbunătățesc așa de mult performanțele aparatului.

Păreri pro și contra

E chiar simplu panoul de control: selectare program spălare, selectare timp de spălare, selectare timp de stoarcere și există o opțiune de înmuiere pentru cei care doresc acest lucru. La finalul programului e un semnal sonor pentru finalizare program, astfel că nu trebuie să stați lângă ea tot timpul. Discutăm de un brand foarte popular care oferă soluții atractive și competitive care nu trebuiesc neglijate în special dacă aveți un buget limită.

Heinner HSWM-63SL e un alt tip de aparat electrocasnic, adică nu e precum majoritatea și au un panou de control mult mai simplificat, adică sunt prezente funcții simple.

Te-ar mai putea interesa