Heinner HSWM-104SL, mașină de spălat clasică semiautomată

Mașinile de spălat rufe clasice, adică are nu sunt automate , ci semiautomate, sunt ideale dacă nu aveți apă curentă sau poate că vreți un aparat ceva mai simplu. Heinner HSWM-104SL costă ceva mai mult decât destul pentru că e mai performantă, iar aici mă refer la capacitățile de spălare și stoarcere. Designul e același ca la multe alte modele din aceeași categorie doar că fiecare are specificații diferite. Are un furtun pentru a evacua apa din cuvă mai ușor și nu e foarte lung. E ca și modelele vechi doar că e mai eficient și are o capacitate de spălare generoasă.

E mult mai accesibilă decât o mașină cu aceeași capacitate de spălare, doar că trebuie să-i acordați ceva mai multă atenție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un design plăcut pe alb cu argintiu și partea de jos e neagră. Oricum, nu ați alege o astfel de mașină pentru felul cum arată ci pentru specificațiile sale tehnice. Timpul de spălare nu e foarte lung pentru că e cuprins între 1 și 35 minute, iar cel de stoarcere e cuprins între 1 și 5 minute. Puteți repeta programul de stoarcere dacă vreți rufe mai uscate. În plus, vi se oferă o funcție de înmuiere și scamele sunt reținute de acel filtru care trebuie curățat din când în când.

Păreri pro și contra

Are un panou de control ușor de folosit pentru că e unul mecanic și e în limba română. Sunt prezente stric butoane pentru funcțiile esențiale, programe, selectarea duratei de spălare ori stoarcere. E un aparat fiabil și pentru care nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe. E un model destul de mare dar cu o adâncime mică – 51 cm, iar acest aspect e evident din poza de prezentare. Trebuie să înțelegem că are o capacitate maximă e 10 kg și nu sunt multe astfel de modele.

Heinner HSWM-104SL se încarcă prin partea de sus deoarece ușa e în partea de sus și nu e chiar la mașinile automate. Trebuie să mutați rufele dintr-o partea în alta pentru ca mașina să le stoarcă, adică aparatul necesită mai multă atenție.

Te-ar mai putea interesa