Heinner HSWM-104BK, mașină de spălat rufe de 10 kg

Mașinile semiautomate sunt o alternative ieftine la cele automate, însă necesită mai multă atenție. Heinner HSWM-104BK e o variantă performantă deoarece poate spăla cel mult 10 kg, dar stoarcerea e separată și capacitatea e înjumătățită. Cu alte cuvinte, trebuie să stoarceți de două ori cantitatea spălată și nu e foarte dificil de folosit. E la fel ca și mașina de spălat din copilărie doar că aceasta e nouă și ceva mai eficientă. O puteți folosi oriunde chiar și dacă nu aveți apă de la rețea, poate că folosiți o pompă submersibilă dintr-o fântână.

Din poza de jos se poate vedea acest model semiautomat și panoul de control mecanic care e destul de simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcare rufelor se face în partea de sus și nu veți găsi cu încărcare frontală dacă vreți neapărat acest tip de mașină. Sunt și cele automate cu încărcare superioară doar că prețul e de cel puțin 2 ori mai mare, iar eu zic nu prea merită.

Ocupă mult spațiu pentru că e cu 50% mai lată decât altele deoarece are compartimentul separat pentru stoarcere/uscare. Nu sunt multe dotări sau tehnologii în aceasta, de aceea unii ar preferau pe aceasta în ideea că nu prea are ce să se strice la ea. Butoanele sunt cele clasice: selectare durată, selectare program (ușor, normal, greu) și finalul programului (spălare+clătire sau evacuare). Storcătorul are și el un buton separat pentru a alegere durata programului. Durata se alege în funcție de cantitatea introdusă și după câteva folosiri cred că o să vă faceți o idee despre cum ar trebuie folosit pentru a obține cele mai optime rezultate.

Păreri pro și contra

Îl recomand pentru că e ușor de folosit, spală multe rufe, consumă puține resurse, nu costă mult și încărcare e superioară (ideal dacă camera nu e foarte mare). E ideal și pentru familii chiar numeroase, doar că cere mai multă atenție decât cele moderne. Nu e cea mai compactă soluție, însă trebuie să recunoaștem că are un raport performanță/preț bun.

Heinner HSWM-104BK poate fi cadoul perfect pentru persoane care nu sunt obișnuite cu panouri digitale, multe butoane, indicatori și funcții.

Te-ar mai putea interesa