Heinner HSBS-M510NFDXWD+, side by side elegant pe antracit

Heinner HSBS-M510NFDXWD+ e alternativa mai mare la o combină frigorifică doar că side by side-ul nu e chiar atât de înalt – 178 cm. Deci aș puteam spune că e cât două frigidere și ușile sunt dispuse diferit, fiecare fiind pentru un compartiment – frigider (dreapta), respectiv congelator (stânga). Controlul touch e standard pentru un aparat premium și e ușor de folosit, plus că interfața e una prietenoasă. Acesta e pe ușa frigiderului, iar pe ușa frigiderului avem un dozator de apă.

Prețul e corect ținând cont de capacitatea aparatului frigorific, iar în acest buget chiar nu veți găsi ceva mia bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul e unul modern, însă nu chiar atât de minimalist cât și-ar fi dorit unii utilizatori. Are mânerele clasice verticale de culoare argintie, ca să iasă mai bine în evidență. Îmi place cum arată per ansamblu însă poate că ați fi preferat mânere integrate, dar și așa mânere fac mai ușoară deschiderea ușilor.

Clasa energetică A+ e tipică pentru acest segment și buget, iar un model mult mai scump poate oferi ceva în plus. Până la urmă voi vă interesează un aparat cu un raport preț/capacitate bun, însă să nu fie neglijat aspectul aparatului. Ceva similar dar la un preț de 2-3 ori mai mic ar fi un frigider de la același brand.

Păreri pro și contra

Organizarea e bună la aceste aparate și chiar nu se poate reproșa ceva, avem loc pentru orice aliment și chiar sticle dacă nu vreți să folosiți dozatorul. Congelatorul are atât rafturi, cât și compartimente pentru a putea pune alimentele unde le este locul. Funcțiile panoului sunt folositoare și le-ați mai întâlnit la alte aparte frigorifice: mod vacanță, super răcire, super congelare și avertizare audio ușă deschisă.

Tehnologia No Frost nu lipsește la aparatele mari și e necesară pentru că reduce consumul, iar umiditatea congelatorului e sub control (dezghețare automată). Heinner HSBS-M510NFDXWD+ arată foarte bine în orice bucătărie în special dacă folosiți aparte tot pe negru/antracit sau poate vreți să asortați culoarea aparatului cu cea a mobilierului ori gresiei. Sunt multe soluții de organizare a bucătăriei și cred că veți face alegere corectă în final.

Te-ar mai putea interesa