Heinner HSBS-M510NFDX+, side by side generos și ieftin

Side by side-ul din imagine se numește Heinner HSBS-M510NFDX+ și are un design destul de minimalist. Se vede ușor că nu are dozator pentru apă rece sau gheață, dar la interior avem un recipient din care se poate lua gheață. Congelatorul nu e complet compartimentat pentru a vedea mai bine alimentele, iar rafturile de de uși sunt foarte utile dacă sunt alimentele de dimensiuni mici sau puse într-un ambalaj mic.

Prețul e foarte bun dacă ne gândim puțin la concurență dar și la alte aparate cu volum apropiat. Oricum, acestea sunt cele mai mari modele de pe piață și sunt foarte puține Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta e un model cu două uși, dar sunt variante cu mai multe uși pentru că interiorul e împărțit diferit. Volumul total e generos pentru că discutăm de 510 litri și nu merită să alegeți o combină în acest buget. Culoarea antracit e una modernă și tot mai căutată, se potrivește chiar și cu alte aparate pe gri sau inox. O bucătărie minimalistă are nevoie de aparate moderne cum e și cel de sus și nu trebuie să fie foarte scumpe.

Păreri pro și contra

Aparatul e unul de dimensiuni generoase și poate fi mutat ceva mai greu decât un frigider, însă arată mai bine pe lângă mobilier. Astfel, nu mai pare atât de mare și aveți acces ușor la el pentru că e aproape. Interiorul e bine organizat și iluminarea e una cu tehnologie LED pentru ca totul să fie mai vizibil. Chiar și panoul de control e vizibil în orice condiții, iar interacțiunea e una ușoară pentru că are butoane senzitive. Interfața se poate bloca pentru ca să nu umble cineva accidental la funcțiile sale sau să schimbe temperatura interioară.

Heinner HSBS-M510NFDX+ are un congelator mare, dar nici frigiderul nu e foarte mic dacă luăm în calcul spațiul generos dintre rafturi, la care se mai adaugă și rafturile de pe ușă. Dezghețarea se face automat cu ajutorul tehnologiei No Frost și mă refer în special la congelator unde, în general, e dezghețare manuală la aparatele ieftine.

Te-ar mai putea interesa