Heinner HSBS-M490ICEX++, side by side cu dispenser apă și gheață

Modelul Heinner HSBS-M490ICEX++ reprezintă o alegere foarte bună deoarece e echipat destul de bine, iar dacă vreți un model mai ieftin alegeți un side by side diferit. Din imaginea de jos se vede că are o construcție exterioară simplă cu două uși generoase, iar mânerele sunt potrivite ca mărime și au o formă plăcută. Dispenserul iasă în evidență ușor iar deasupra sa se află panoul de control electronic. Pe acesta se poate vedea foarte bine temperaturile alese pentru congelator și frigider.

E vorba de un aparat premium cu un design modern și dozatorul de apă/gheață nu lipsește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat frigorific mare și pentru instalare aveți nevoie de ajutor pentru că e destul de greu. E mult mai lat decât un frigider – 90 cm, și am ales să-l compar cu un frigider deoarece înălțimea sa e de 178 cm. Interiorul e împărțit diferit congelatorul fiind în partea din stânga și frigiderul se află în partea dreaptă. Avem un interior bine iluminat iar tehnologia folosită se numește Eco LED Light.

Păreri pro și contra

Aerul rece e distribuit uniform în toate colțurile aparatului, adică alimentele pot fi puse oriunde pe raft și indiferent de nivel. Îmi place cum arată interiorul și finisajul argintiu de la compartimente, care se potrivește cu exteriorul aparatului. Recipientul pentru dozator e satisfăcător de mare – 4.5 litri, astfel că nu necesită decât o alimentare pe zi și în sezonul cald chiar vă veți dori un pahar de apă rece. Controlul digital vine și cu funcții suplimentare care le știți de la alte modele similare: modul vacanță (consum redus de energie în caz că nu aveți de gând să deschideți ușa pentru o perioadă îndelungată), blocare interfață și avertizare sonoră ușă deschisă.

Dezghețarea congelatorului e automată și e standard la variantele de top pentru că are No Frost. Veți observa că nu se formează foarte multă gheață în congelator și alimentele pot fi scoase mult mai ușor. Mai puțină gheață presupune și un consum de energie mai redus, iar Heinner HSBS-M490ICEX++ se poate lăuda cu o eficiență energetică A++.

Te-ar mai putea interesa