Heinner HSBS-M469MNFDX+, side by side 469 l de culoare inox

Heinner HSBS-M469MNFDX+ e un aparat frigorific în stil american cu clasa de eficienţă energetică A+ şi o capacitate foarte mare de 469 litri. În felul acesta avem suficient spaţiu pentru depozitarea oricărui tip de aliment.

Frigorificul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care e dotat cu Full No Frost, adică acea caracteristică despre care putem spune că presupune că răcirea se realizează fără producere de gheaţă. Din poza de alături puteţi vedea că are o culoare ceva mai închisă, adică dark inox.


Păreri pro şi contra

Frigorificul are o înălţime medie de 177,5 centimetri, iar restul dimensiunilor sunt 83×74 LxA cm.
Pentru ca răcirea să fie eficientă acest aparat are caracteristică de distribuire a aerului rece pe mai multe căi numită Multi Air Flow.
Ceva deosebit la brandul Heinner e faptul că se oferă o garanţie standard de 3 ani. Prin acest lucru producătorul vrea să ne arate că produsul e unul cu fiabilitate foarte ridicată.
Având clasa A+ de eficienţă energetică acest aparat are un consum redus de curent, iar din această cauză ne vom recupera banii în timp. Pentru economie suplimentară acest aparat are funcţie vacanţă care păstrează o temperatură constantă atunci când uşa nu e deschisă pentru perioade îndelungi.

Un astfel de aparat se va dovedi mai mult decât suficient pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, cu capacitate mare şi cu caracteristici utile (Multi Flow No Frost etc).
Brandul producător e unul românesc şi se remarcă prin produse fiabile şi cu preţuri mici…. exact ceea ce caută multă lume.
Cei mai mulţi vor fi încântaţi de acest aparat datorită Full No Frost, adică acea caracteristică prin care nu se formează gheaţă şi aerul rece e distribuit uniform. În felul acesta nu mai e necesară dezgheţarea frigiderului or ia congelatorului, iar dvs. economisiţi timp.
Un alt lucru de care nu am menţionat e că acest aparat cu 4 uşi are şi control electroni în cazul în care vreţi să setaţi anumiţi paramentri.

Te-ar mai putea interesa