Heinner HSBS-H520NFXWD+, side by side cu dozator de apă și No Frost

Heinner HSBS-H520NFXWD+ e un frigorific pentru cei care dețin mai mult spațiu și doresc ceva cu o capacitate mare de stocare. Poate păstra la rece undeva până la 514 litri fără a consuma mult curent întrucât vine cu clasa A+ de eficiență energetică.
E considerat ca fiind un frigorific în stil american având congelatorul în partea stângă și frigiderul în dreapta.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din poza alăturată puteți vedea că e un aparat de culoare inox cu display pe ușa congelatorului și dispenser pe cea a frigiderului.
Dacă vreți un alt side by side de la acest brand atunci puteți arunca un ochi aici, iar pentru un beneficiu suplimentar puteți opta pentru buy back.


Lucruri pozitive

Capacitatea frigorificului Heinner HSBS-H520NFXWD+ e una foarte mare de 514 litri. Vorbim despre un volum net. În acest fel atât congelatorul cât și frigiderul au fiecare câte 4 compartimente.
Prezintă No Frost la congelator și frigider, iar acest lucru presupune că nu se produce gheață și că nu trebuie întreținut periodic.
Eficiența energetică A+ e dată de consumul energetic de 401 kWh pe an care e unul foarte mic comparativ cu capacitatea mare a aparatului.

Lucruri negative

Fiind un side by side nu avem uși reversibile întrucât acest lucru nu e posibil. Deci, trebuie să amplasați aparatul undeva unde nu
Nu are nici Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Acest lucru ar fi ajutat la o răcire uniformă.

Concluzie

Pentru cei interesați de un aparat avansat din toate punctele și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente recomand acest model. Este un aparat premium fără dar și poate, iar multitudinea de rafturi și suporturi vă permit să țineți la păstrat o multitudine de alimente, sticle și altele.
Dacă nu cunoașteți brandul Heinner atunci trebuie să vă spun că e unul românesc prezent pe piață de ceva timp și cunoscut pentru electrocasnicele sale mici sau mari.

Te-ar mai putea interesa