Heinner HSBS-H517NFX+, cel mai ieftin side by side

Cel mai ieftin side by side de la ora actuală e acest Heinner HSBS-H517NFX+, doar că acesta va fi disponibil pentru o perioadă limitată. Nu sunt alte branduri care să vă ofere un aparat frigorific de 517 litri în acest buget și să beneficiați de răcire cu No Frost și control prin intermediul tehnologiei touch. Spre deosebire de alte aparate similare, la acesta se poate alege o funcție Smart interesantă care ajustează automat temperatura interioară în funcție de cea exterioară (ambientală). 

Din poza de jos se vede designul modern pe inox, dar și forma mânerelor, plus panoul de control electronic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată mult diferit față de alte aparate din segment, dar într-un sens bun. Indiferent de aparat, mie îmi plac mai mult mânere integrate deoarece simplifică designul și ușile se pot deschide la fel de ușor.

Interfața touch e disponibilă la exterior de unde se poate seta temperatura, o funcție Eco (consum redus), bloca interfața și altele. Tot mai multe oferă această variantă de interacțiune cu aparatul, dar cu fiecare generație se îmbunătățește ceva, astfel încât să vă facă să schimbați aparatul.

Nu cred că aveți nevoie de dozatoare sau tehnologii și mai avansate de răcire, eu consider că oferă exact ce e nevoie. Consumul de energie e de lăudat pentru mărimea sa, de aceea are o clasă energetică A+.

Păreri pro și contra

Aceste aparate au două compartimente pentru fructe și legume, dar și la congelator veți vedea două sertare generoase. Chiar dacă are arată mult mai bine decât o combină sau un frigider, prețul nu e cu mult mai mare dacă luăm în considerare volumul sau capacitatea netă. E semnificativ mai lat decât alte modele din segment – 91 cm, dar cam toate se prezintă astfel și pot fi variante chiar mai mari dacă bugetul vă permite.

Heinner HSBS-H517NFX+ poate fi instalat doar într-o bucătărie mare deoarece ocupă mult spațiu și poate fi pus pe lângă mobilier. Nu e un aparat incorporabil, ci e unul standard cu două uși generoase care sunt pentru fiecare compartiment (frigider și congelator).

Lasă un comentariu