Heinner HSBS-H442NFGWHE++, side by side alb elegant

Heinner HSBS-H442NFGWHE++ este un model mai nou și care l-aș recomanda deoarece are specificații și dotări foarte bune. Merită să alegeți un aparat cât mai nou chiar dacă unele modele oferă mult mai mult volum, însă de depinde și ce culoarea v-ar plăcea mai mult sau poate că doriți aparate doar de la anumite branduri. Side by side-ul este un aparat frigorific de top oferind cele mai bune caracteristici tehnice. În general doar adâncimea are de suferit dacă crește sau scade volumul.

Nu poate avea un preț foarte mic deoarece este un model cu finisaj premium, adică sticlă albă pe partea frontală și panoul de control este unul ascuns, adică nu este atât de evident. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă e să comparăm modelul de sus cu cel pe inox Heinner HSBS-H532NFXF+, observăm niște diferențe. Am ales această comparație deoarece sunt prețuri destul de apropiate, însă vorbim de generații puțin diferite:

  • volum net total diferit care este în favoarea modelului pe inox.
  • consum mult mai mic pentru modelul alb, 100 de KWh diferență (pe an), adică unul are clasă de eficiență E, iar celălalt clasă de eficiență F.
  • designul pe alb cu display ascuns arată mult mai bine, adică designul este unul mai minimalist.

În rest sunt o mulțime de asemănări, că doar vorbim de două aparate de la același brand, adică oferă Total No Frost, alarmă ușă deschisă, super congelare, un nivel de zgomot redus, înălțimea și lățimea rămân neschimbate.

Nu se compară cu alte aparate frigorifice care sunt mai mici ca volum, dar sunt și frigidere ori combine cu volum mare doar că nu cred că v-ar plăcea uși atât de late.

Concluzie

Heinner HSBS-H442NFGWHE++ are mai puține recenzii decât altele sau chiar deloc deoarece este un model nou și care cred că va avea un succes destul de mare. Poate că nici stocurile nu sunt foarte mari și se va epuiza destul de repede, motiv pentru care ar trebuie să vă decideți care ar fi side by side-ul potrivit pentru bucătăria voastră.

Te-ar mai putea interesa