Heinner HSBS-H439NFBKWDE++, side by side cu design modern pe negru

Side by side-ul Heinner HSBS-H439NFBKWDE++ este un model care oferă mult mai mult spațiu interior decât o combină sau un frigider, însă sunt frigider cu lățime de 70 cm care oferă rafturi foarte mari. Este loc pentru orice, chiar și sticle dacă vreți să țineți bere sau vin la rece. Rafturile sunt chiar mari și veți vedea că pot fi ajustate puțin pentru a face loc unor alimente mai voluminoase. Din imaginea de prezentare de mai jos se poate vedea cam ce poate intra într-un astfel de aparat și cam cum este organizat interiorul.

Chiar dacă aparatul este complet negru la exterior, iar interiorul este foarte bine iluminat, iar totul este vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident că volumul total nu este împărțit în model egal între frigider și congelator, ci avem un frigider mult mai mare. Sunt și side by side-uri cu mai multe uși, cea de sus are doar două (una pentru fiecare compartiment). Tehnologia No Frost are un rol destul de important și se poate observa că dezghețarea manuală a dispărut, consumul a scăzut, iar clasa energetică este E. Dozatorul pentru apă rece are un compartiment la interior care trebuie realimentat din când în când.

Păreri pro și contra

Poate că nu are cel mai grozav design de pe piață, însă eu îl consider suficient de atrăgător și poate că o să vă placă finisajul pe negru. Evident că panoul de control digital nu lipsește și este însoțit de un număr destul de mare de funcții interesante (Eco, ușă deschisă). Funcțiile de congelare și răcire rapidă nu lipsesc și mai sunt și altele, iar selectarea temperaturii dorite se poate face destul de ușor cu tehnologia touch.

Heinner HSBS-H439NFBKWDE++ este unul dintre cele mai avansate aparate ale acestui brand și se poate observa numai după aspect. Poate fi confundat ușor cu modelele brandurilor de top, doar că acesta este mai atractiv ca preț. Funcția Smart este prezentă și cred că o veți aprecia în special dacă cele mai multe aparate din bucătărie o au, doar că nu toate folosesc aceeași aplicație.

Te-ar mai putea interesa