Heinner HSBS-H433NFBKWD+, side by side negru accesibil

Sunt câțiva producători care oferă aparate frigorifice mai accesibile decât restul, iar acest side by side Heinner HSBS-H433NFBKWD+ este un exemplu foarte bun. Față de alte variante, acesta oferă chiar și acel dozator și un control digital la exterior. Arată ca un aparat premium doar că nu costă atât de mult, iar volumul e un aspect care nu trebuie neglijat dacă vă doriți spațiu cât mai mare pentru alimente și nu numai. Side by side-urile accesibile sunt o variantă care eu nu aș neglija-o și sunt mult mai elegante decât combinele frigorifice sau frigiderele.

Chiar dacă nu e un brand foarte popular, e destul de apreciat și se vede din părerile utilizatorilor (cele mai multe sunt pozitive). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul beneficiază de un sistem de răcire No Frost pentru ca eficiența aparatului să rămână redusă. Anumite tehnologii avansate ar putea mări eficiența aparatului, însă nu putem avea pretenții mari în acest buget și pentru un aparat de 433 litri. Panoul de control digital oferă funcții utile pe lângă aspectul său modern. Viene cu senzor pentru ușă deschisă, funcție Eco, funcție Smart și control touch pentru a seta ușor temperatura dorită. Dozatorul de apă nu se racordează la rece ci are un rezervor în frigider care trebuie umplut din când în când.

Păreri pro și contra

Ocupă ceva mai mult spațiu decât alte tipuri de aparate frigorifice, dar și interiorul e mult mai generos și se vede pe rafturi și uși. Totul e organizat foarte bine la interior și lumina ajunge în fiecare colț al aparatului, pentru ca voi să găsiți cu ușurință ceea ce căutați. Îmi plac compartimentele mari pentru fructe și legume, iar acum e loc și pentru vase mari pe rafturi sau sticle pe uși. Congelatorul are și el sertare și suporturi pe ușă, însă ceva mai mici deoarece întregul compartiment e mai mic decât frigiderul din dreapta.

Heinner HSBS-H433NFBKWD+ este doar o recomandare, poate că vă place un alt model de la acest brand care oferă mai mult sau poate unul de la un alt producător. .

Te-ar mai putea interesa