Heinner HSBS-H430NFX+, cel mai ieftin side by side

Aparatul frigorific Heinner HSBS-H430NFX+ pare să fie cel mai ieftin side by side de pe piață de la ora actuală și nu cred că veți găsi altul mai atractiv în acest buget. Bineînțeles, acest brand oferă soluții mai mari sau chiar pe alte culori. Foarte puțini producători de electrocasnice oferă astfel de aparate, majoritatea producătorilor oferă doar combine și frigidere premium în acest preț. Chiar și side by side-ul e un aparat premium și nu oricine optează pentru el, deoarece e nevoie de o bucătărie destul de mare.

Din poza de jos se vede cât e de încăpător și pe ușă sunt numeroase suporturi pentru sticle. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Side by side-ul de sus are un volum total de 429 litri, din care congelatorul are 138 litri. Oferă mai mult spațiu decât congelatorul unei combine deoarece interiorul nu are foarte multe compartimente, ci sunt și rafturi. Îmi place că frigiderul oferă compartimente generoase în care se pot pune fructele și legumele proaspete.

Acest aparat e destul de compact pentru segmentul acesta – 177 cm înălțime, 90 cm lățime și 59,5 cm adâncime. Îmi plac modelele cu mânere incorporate deoarece designul devine mai simplu, iar la acest tip de aparat mânerele sunt verticale și mari pentru a ușura deschiderea ușilor.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e la fel de scump ca multe alte modele, e dotat cu un control electronic (reglare electronică a temperaturii, funcție vacanță, avertizare ușă deschisă) care poate fi folosit de la exterior și e poziționat pe ușa congelatorului. Funcția vacanță reduce consumul pentru că și așa nu veți mai deschide ușa pentru o anumită perioadă. Aveți toate motivele să optați pentru acesta, iar o parte dintre acele motive ar fi : congelator foarte mare și performant, sistem de răcire No Frost, interior iluminat cu LED, lățime de numai 90 cm și multe altele.

Heinner HSBS-H430NFX+ impresionează la mai toate capitolele și chiar nu văd de ce nu l-ați alege. Poate căutați un aparat cu ceva mai multe tehnologii de răcire și cu un volum mai mare (dacă aveți o familie mai numeroasă).

Te-ar mai putea interesa