Heinner HSBS-H430NFBK+, side by side negru ieftin

Un side by side accesibil e acest Heinner HSBS-H430NFBK+ care e pe negru, dar pot fi și variante pe alte culori (argintiu). Probabil vă doriți această culoare deoarece și restul aparatelor din bucătărie au un design similar. Sunt puțini producători care oferă side by side-uri accesibile și compacte. Bineînțeles, există aparate frigorifice chiar mai mari decât cel de jos dar poate că nu aveți chiar așa de mult spațiu. Acesta poate fi instalat chiar lângă mobilier pentru a nu pierde spațiu că doar are o adâncime de numai 60 cm.

Chiar dacă e foarte accesibil, designul e unul premium cu control electronic și ecran LED. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E normal ca un aparat cu volum net de 429 litri să aibă un sistem de răcire No Frost, deoarece aveți nevoie de un sistem de dezghețare automat și un consum de energie mai scăzut. Această tehnologie de răcire a devenit una standard pentru aparatele frigorifice mai scumpe, dar nu are sens pentru aparatele mai mici.

Panoul de control poate fi accesat cu ușurință pentru e la exterior și e unul electronic. E suficient de sus poziționat pentru ca cei mici să nu umble la valorile alese (mă refer la temperatura setată). Acest tip de control oferă și niște funcții suplimentare: vacanță (Holiday), eco, avertizare sonoră dacă ați uitat vreo ușă deschisă. Deci se poate alege o funcție de reducere a consumului pentru o perioadă în care nu veți umbla la el.

Păreri pro și contra

Un aparat frigorific mare are sistem de răcire foarte bun pentru a reduce nivelul de gheață, dar și consumul e foarte redus. Interiorul e destul de spațios și veți putea pune chiar orice la interior, iar alimentele parcă arată mai bine dacă sunt iluminate cu LED. Acest tip de iluminare e mai puternic decât cel clasic și consumă mai puțin, deci nu înțeleg de ce nu se introduce pe absolut toate aparatele frigorifice.

Heinner HSBS-H430NFBK+ e unul dintre cele mai noi și eficiente aparate de la acest brand. Vi-l recomand deoarece oferă destul de multe caracteristici utile, specificații bune, o construcție premium și clasă energetică A+.

Te-ar mai putea interesa