Heinner HSBS-H401MNFX+, frigorific 401 litri cu clasa A+

Pe piaţă există o multitudine de frigorifice, dar modelul Heinner HSBS-H401MNFX+ e unul care se evidenţiază prin faptul că e în stil american, iar din această cauză are o capacitate mare de 401 litri… netă. Consumul energetic e unul deloc mare prin faptul că are compresor inverter, iar din această cauză aparatul beneficiază de clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum energetic de 365 kWh pe an.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci şi unul care vine cu o multitudine de facilităţi utile. Se poate vedea din imaginea de alături că acest model e unul care nu doar arată bine, ci că e realizat şi din materiale de calitate.

Heinner HSBS H401MNFX

Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner HSBS-H401MNFX+ e unul al anului 2019 pentru persoanele interesate în a pune la păstrat o cantitate mare de alimente.
Chiar dacă e un aparat mare acesta e unul cu facilităţi utile cum ar fi Full No Frost care ajută la faptul că nu trebuie dezgheţat sau decongelat întrucât nu se produce gheaţă. E o facilitate premium întâlnită pe nu prea multe aparate moderne. O altă facilitate foarte utilă e multi Air Flow care are rol de a distribui aerul rece pe mai multe căi.
Consumul energetic redus e dat şi de faptul că acest aparat e unul dotat cu motor inverter, iar în felul acesta se obţine clasa de eficienţă energetică A+.
Fiabilitatea acestui aparat e una foarte bună deoarece pe lângă faptul că aparatul are garanţie de 3 ani în momentul de faţă e o promoţie cu garanţie 5 ani. Valabilitatea aceste promoţii trebuie văzută aici.

Pentru cei interesaţi de un frigorific cu capacitate mare recomand acest model deoarece arată bine, are consum energetic mic şi nu are un cost de achiziţie prea mare. Prin facturi mai mici la curent vă recuperaţi în timp banii daţi pe aparat.
Despre brandul Heinner trebuie spus că e unul românesc fiind prezent pe piaţă de câţiva ani. E recunoscut pentru produsele sale de calitate care au o garanţie de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa