Heinner HSBS-H401MNFGBK+, side by side cu sticlă neagră

Acest Heinner HSBS-H401MNFGBK+ e un aparat frigorific cu 4 uși astfel că frigiderul e în partea superioară și congelatorul în partea inferioară. Mai sunt și cele cu două uși, însă astfel de alegeri se fac în funcție de preferințe și parcă e mai bine așa deoarece nu veți avea pierderi de temperatură. Un astfel de aparat nu costă mult dacă e oferit de un brand ca Heinner, iar electrocasnicele sale sunt destul de competitive și bine dotate. Partea frontală a aparatului e realizată din sticlă neagră care îi dă un plus de eleganță și ar fi perfect dacă l-ați integra în mobilier, ca să nu vedeți lateralul său.

Se pot pune o mulțime pe rafturile sale și sunt două compartimente pentru fructe și legume. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Controlul temperaturii se face ușor prin simple apăsări ale butoanelor senzitive, e mult mai simplu decât în cazul aparatelor ieftine (frigider și combine) că doar discutăm de un aparat de top. Sunt și câteva funcții care le găsiți doar la panoul digital: super-congelare, Eco, avertizare sonoră ușă deschisă (se activează alarma după o anumită perioadă) și funcție vacanță.

Frigiderul e bine împărțit după cum se vede în poza aleasă de mine și se pot ajusta puțin rafturile, dar nu foarte mult.

Păreri pro și contra

Oferă un volum generos pentru acest buget, un congelator cu 6 sertare, multe rafturi atât din sticlă, cât și pe ușa frigiderului. Nu ocupă chiar atât de mult spațiu ca și altele, dar e de înțeles pentru că are un volum de 401 litri. Costă puțin pentru că nu are acele dozatoare pe ușa din stânga, iar tehnologiile de răcire sunt cele de standard (No Frost, distribuire uniformă cu Multi Air flow).

Heinner HSBS-H401MNFGBK+ e un aparat care arată foarte bine și e eficient în ceea ce privește consumul de energie pentru că are tehnologie de răcire Full No Frost. Dezghețarea congelatorului e automată și nu mai trebuie să-l curățați atât de des, pentru că nu se va forma gheață în exces pe alimente, ci doar cât e nevoie pe pereți.

Te-ar mai putea interesa