Heinner HSBS-520NFXWD+, side by side Full No Frost ieftin

Side by side-ul Heinner HSBS-520NFXWD+ este unul dintre cele mai accesibile variante de pe piață cu sistem de răcire Full No Frost. Nici nu cred că există aparate frigorifice atât de mari și fără această tehnologie deoarece dezghețarea automată e esențială la un congelator atât de mare, că doar nu vreți să pierdeți timp curățând aparatul. Chiar dacă e un model destul de încăpător și mare, adâncimea sa e de numai 64 cm, iar înălțimea e de 178 cm. Poate fi instalat lângă mobilierul din bucătărie pentru a nu sta în cale și pentru a se integra mai ușor.

Se poate pune chiar orice în el, iar pentru a putea pune un tort înalt, se pot muta rafturile mai sus sau mai în jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul tota le impresionant dar acesta nu e cel mai mare aparat din categorie și nici nu poate fi în acest buget. E vorba de un volum total de 514 litri care e împărțit astfel – 337 litri pentru frigider și 177 litri pentru congelator. Dozatorul pentru apă e poziționat pe ușa frigiderului, iar alimentarea se face din interiorul acestui compartiment deoarece are un rezervor (nu e foarte mare, dar poate că e de ajuns).

O combină sau un frigider clasic au doar un singur compartiment pentru fructe și legume sau sunt două pe același nivel. Ei bine, la acesta sunt două compartimente situate pe două niveluri. Un congelator mare e unul fără compartimente, dar anumite alimente trebuiesc depozitate ceva mai bine.

Păreri pro și contra

Oferă un interior spațios și bine iluminat – tehnologie LED, iar consumul de energie cu va fi mare cu tehnologie No Frost. Designul e unul premium cu partea frontală vopsită pe inox, dozator apă și control digital cu taste touch (senzitive). Chiar și mânerele au o formă interesantă, în sensul că nu prea iasă în evidență. Aparatul frigorific dispune de toate funcțiile necesare – super răcire, super congelare și avertizare ușă deschisă.

Heinner HSBS-520NFXWD+ merită luat în calcul dacă aveți o bucătărie spațioasă iar o combină frigorifică ar fi prea banală. Singura diferență majoră dintre cele două tipuri de aparate e lățimea – 91 cm pentru side by side.

Te-ar mai putea interesa