Heinner HSBS-520NFX+, side by side foarte ieftin

Side by side-ul Heinner HSBS-520NFX+ pare a fi unul dintre cele mai accesibile soluții din această categorie pentru o bucătărie modernă. Acesta poate fi incorporat în mobilier sau în perete pentru a nu ocupa spațiu. Pentru bucătării mai mici, combinele sunt ideale pentru că au o lățime de 60 cm, iar adâncimea aparatelor frigorifice mare e aceeași indiferent de volumul total. Designul acestui aparat e foarte elegant chiar și cu acele mânere incorporate. Nu e atât de scump pentru că nu are dozatoare iar controlul electronic e ca și cel de pe combinele frigorifice.

Puteți depozita destul de multe alimente și chiar și recipiente/sticle pentru că sunt numeroase rafturi, suporturi și compartimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul NoFrost e prezent atât la frigider, cât și la congelator pentru ca dezghețarea să fie automată. Nici nu veți găsi side by side-uri fără acest sistem de răcire sau această tehnologie poate avea o altă denumire. Interiorul e bine iluminat chiar dacă sunt prezente multe rafturi și suporturi. veți putea pune și vase mari pentru că spațiul dintre rafturi e generos, dar acestea sunt și ajustabile.

Congelatorul are o capacitate de 11 kg la 24 de ore care e satisfăcătoare însă se putea și mai bine pentru un congelator așa de mare. Puteți pune chiar mai multe alimente în acesta dacă alimentele au fost deja congelate. Chiar dacă mânerlee nu sunt vizibile, per ansamblu, aparatul arată destul de bine.

Păreri pro și contra

Acest model are un raport dotări/preț foarte bun și nu prea există concurență în acest buget. Nivelul de zgomotos e foarte redus că doar nu e o ladă frigorifică. Arată foarte bine atât la interior cât și la exterior, iar finisajul inox periat e plăcut.

Nu prea am ce să-i reproșez, Heinner HSBS-520NFX+ reprezintă cea mai bună alegere în acest buget. Indiferent că aveți sau nu aveți o familie mare, aveți nevoie de un aparat premium într-o bucătărie elegantă. Finisajul inox a devenit unu popular în special că tot mai multe aparate îl au (în general, doar partea frontală e pe inox, iar restul e argintiu).

Te-ar mai putea interesa